Things end. But memories last forever♡

Min fina svägerska var här i några dagar och hälsade på. Var så roligt att ha henne här, som alltid! Nu är de dagarna ett fint minne tills vi ses igen :). Våren kom på besök i samma veva som hon kom, vågar man tro att den är på gång redan? Jag kan leva med om den skulle börja redan nu, hehe. Behövde de soldagar som visade sig och är glad att jag kunde vistas ute i dom. Underbart!
2014-02-26 @ 12:38:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utan vatten.

Vaknade idag och fick inget vatten ur kranarna. Efter några timmar var det löst och vi kunde pusta ut. Det fick en att tänka på vilken självklarhet man tar vatten för. Även hur omständigt det blir när det inte funkar som det ska. Medans andra i världen knappt har något vatten och oftast om de har så är det inte rent. Kom att tänka på My som gick afrikalinjen året efter mig, hon hade startat ett projekt i en by i Kenya där hon jobbade på att de skulle få rent vatten. Vilken tjej! Jag blev medlem där förra veckan och det kostar 40kr/år. De har även startat mer projekt i byn. Gå gärna in och läs mer på www.waik.se
Bidra eller bli medlem så bidrar du till något som är en självklarhet för oss men inte för andra. ♡

Annars idag har solen kikat fram och kvällrundan var så fin och gav nästan lite vår feelings :)

Nu ikväll sitter jag här med mina vindruvor och sååå goda apelsiner! Ica i Gnosjö leverar! De har även börjat få in ekologisk sallad nu med och de börjar bli mer och mer min favoritaffär här hemma. I♡ECO!


Ha en bra kväll från norr till söder!

2014-02-17 @ 22:20:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla hjärtans dag!

Ja idag var dagen då alla fina hjärtan i ens närhet ska firas. Dagen för mig betyder inte att konsumera sönder utan mer om att umgås eller skicka iväg lite extra kärlek. Vilket man även kan göra andra dagar med, men det är en bra påminnelse och en söt dag. Iår var inte Moffis hemma, annars har vi brukat göra picknick&gå ut i naturen&fika :)♡ Men iår fick det bli ett samtal på telefon för han är på skidsemester och njuter. Så jag hade en lugn frukost för mig själv, var till veterinären med Marley och spenderat större delen av dagen med mina föräldrar. Beställde libanesisk/grekisk mat och jag tog lite mos (jagbaraälskarmos) dagen till ära.


Hoppas att ni har haft en mysig dag med nära&kära. För i slutändan är det de som är viktigast! ♡ Godnatt!
2014-02-14 @ 23:34:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens. Eller snarare nattens.2014-02-11 @ 23:59:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Go helg!

Syster yster kom hem från götet, mellokväll&film hos Petra&Alexander& älsklings Vilmer, firat mamma som fyller år och bara haft det gott! :)
2014-02-09 @ 18:58:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg2014-02-07 @ 23:23:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Soffläge

Efter en far och fläng morgon sedan 06 så har jag nu intagit sovläge. En stund iallafall.

Ligger här och är lite bitter, på att jag inte kan ta mig till Mia&Kenya i mars. Blir så när vi haft några månader med dubbla hyror. Allt händer av en mening och jag ska följa Mias alla steg i favoritlandet!♡ Min tur kommer :). Följ henne ni med på Mia.jamili.se!

Men de är ju inte än att man blir lite ressugen när någon nära åker iväg på äventyr. Jag låg och tänkte på alla äventyr jag varit på genom mina år;
☆ Usa
☆ Kenya
☆ Uganda
☆ Kina
☆ Frankrike × 2
☆ Italien × 2
☆ Polen
☆ Österrike × 2
☆ Tyskland × ?
☆ Tunisien
☆ Danmark(men räknas knappt som utland;) )
☆ Turkiet
☆ England

En del har jag hunnit med :). Får vänta till hösten, då jag&Moffis ska iväg. Bestämt ställe och hittat hotell, bara flyg och bokning kvar. Annars är ju Sverige bra fint med och till våren blir det en tur till Norr och en längst ner till söder :) Man måste ju se sig om i landet man bor i å! ♡

Ja men jag ska nog sluta vara bitter nu och fortsätta med mitt soffhäng!2014-02-05 @ 12:58:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Marley är sjukis.

Var till veterinären idag för Marley högra öra hade blivit sämre. Samma öra som var värst sist med. Mycket riktigt, han hade inte bara gästsvamp denna gång utan även kraftig öroninflammation där vita blodkroppar hade bildats. Tydligen så var det sällsynt att man ens såg bildning av vita blodkroppar vid öroninflammation och detta tydde på att denna var riktigt kraftig. Åter så sa hon att vissa hundar får ju problem gång på gång och speciellt, de med hängande öron och som badar mycket. Hon pratade även om allergi, att det behöver inte vara utspritt som klåda på kroppen utan kan sitta i enbart örat. Så medicinering&återbesök, sen får vi ta det därifrån. Stackars Marley! Eller han är pigg och busig ändå :)


När öronen rengörs så ska man använda bomull och självklart är det bara de bästa som gäller för Marley med. Som för mig.


Ska se om jag kan hitta länken till hur vissa hunben görs och vad de innehåller och lägga ut den här. Maria skickade det till mig och det är skrämmande. Så var kräsen även när det gäller hundgodis/hundben!
Men nu fokus på att får Marley frisk&kry!♡
2014-02-04 @ 14:12:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tuff helg!

Haft jobbhelg och tänkte att varför inte avsluta helgen tufft med, så hängde med mamma på kettelbells. Nu är det soffläge och lite välförtjänt ledighet som väntar i någon dag :) Förresten hur mysigt var det inte att få snö häromdagen? Jag la mig ner en stund under min och Marleys promenad när det snöade som mest, största anledbingen var väl den totala utmattningen som den oplogade skogsvägen gav ;) Härligt! Ser allt som träning tills vi ska vandra jämtlandstriangeln i maj! :)
Brukar tänka att vi får iallafall olika årstider och vi får regn, vi får rusk, vi får sol och det finns länder som ber efter regn då djuren dör och inget växer på grund av torka. Vi får vara tacksamma och vi vet ju att varje åratid kommer varje år. Sverige är bra fint och ser man bara det fina i allt, även en regniga dag eller en kall vinterdag så blir allt mycket roligare! Klart man får klaga av sig nån gång men tänk på att inte fastna i det :). Kläder efter väder! Mina endorfiner efter träningen som får mig så jädrans positiv, hehe. Ha en bra söndag!
2014-02-02 @ 18:23:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0