Semester

Började min semester i Jämtland, älskade Jämtland♡ Tänk att jag bodde där i 2år!
Vi gick jämtlandstriangeln! Äntligen!
Vi lyckades pricka in värmeböljan vilket gjorde att fjället visade sig på sin bästa sida men också att det blev extra kämpigt att gå. Det var riktigt tungt stundtals och varje kväll fick jag vifta bort mygg och pyssla om blåsor under fötterna. Gled lite i skorna. Men allt var så värt det!
Att gå och lägga sig till en solnedgång över bergen, att vakna upp till strålande sol och otroliga utsikter, att dricka vatten direkt från bäckarna, att sitta en stund och blicka ut över landskapet och att försöka ta in allt det vackra♡
En riktig bildbomb för att det är så vackert! Jag är dessutom så galet glad och stolt över mig själv. Ännu en dröm som gått i uppfyllelse :) Bästa starten på semestern!
Jämtland i mitt hjärta♡
2014-07-23 @ 01:41:12 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Återbruk

Nu när det är så varmt har Marley det lite jobbigt. Så för att lugna honom lite med jämna mellanrum så sprutar jag vatten på honom med min gamla Victoria Secret flaska. Som jag rengjorde och sedan fyllde med vatten :) Smidigt! Kan man lätt ta tassarna med och ljumskarna. Han tycker det är skönt och häschar inte lika mycket alls.


Ett litet tips på återbruk! Den är ju dessutom enkel att ta med om man tex är iväg med bilen!
2014-07-10 @ 09:30:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra start på dagen

Började morgonen med en runda med Marley. Klövjeväskan var på och varmt var det. Men alltid lika skönt att börja dagen med en promenad:)


Dessutom är jag snart klar med min 2 "Gnosjö kommun runt". Måste börja skicka in dom så jag har en chans att vinna något!:) Största vinsten får jag ju under tiden eftersom att motion är så viktigt för kropp och själ. Så en vinst har jag ju redan :)


Nu lite kaffe och chill! Ha en go fredag!
2014-07-04 @ 10:57:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snurr

Just nu är det fjällvandringen som håller mig vaken om kvällarna och snurrar i mitt huvud. Vill gärna ha allt klart till nästa vecka så att jag kan känna mig lugn sista veckan och vara väl förberedd tills vi åker.
Mer att planera än man kan tro!

Läste på lite om hund och regn på fjället. Att öser det ner konstant och dessutom tar ett tag innan man kan hitta något slags skydd så kan Marley få det jobbigt. Dessutom bli väldigt nerkyld. Så skulle inte vädergudarna vara med oss så har jag nu beställt ett regntäcke till Marley. Från märket HURTTA som ska vara rejält och bra. Dessutom lite varmande.


Detta kommer förmodligen att användas till kommande fjällresor också, så kände att lila bra att invenstera i ett. Detta regntäcke och klövjeväskan är det vi lagt ner mest pengar på till Marley.

Imorgon får Moffis semester och då ska vi åka till Jönköping för att få tag i det sista. Sen kan förberedelserna börja på riktigt!
Spännande!:)
2014-07-04 @ 00:57:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiden går fort.

Nu går tiden grymt fort och det är lite drygt 2,5vecka kvar tills vi ska fjällvandra!
Idag övade jag Marley med klövjeväskan och med lite mer tyngd i. Den ska han få ha på sig vid varje promenad nu och sista veckan innan vi åker ska den vara fäesigpackad. Så att han kan gå in den riktiga packningen ordentligt.Även beställt lite idag. Dels en första hjälpen väska till Marley, där det även finna en instruktionsbok i. Man vet ju aldrig när olyckan är framme. Den beställde jag på vetzoo.se


Sedan har jag och Moffe beställt lite till oss men här är bara mina saker. Ett uppblåsbart liggunderlad med kudde, skiljer enbart 180gram från ett "vanligt" liggunderlag. Ett eget litet, mini triangelkök till mig och mitt vegetariska, strumpor, ett enklare underställ och sedan ska jag ha ett till lite värmare. Dessutom en microfeber tröja som jag tänkte ha som mellanlager. Även en liten matlåda med alla tillbehör+en liten skärbräda. Även om det är i hårdplast så är det godkänt av livsmedelsverket, väger ju lite dessutom.Kommer nog bli bra det här. Mycket har jag redan och allra viktigast är ju att Marley har allt sitt och ett par riktigt ordentliga skor! Men nu är väldigt mycket av packningslistan avprickad och vi börjar bli redo för en 4dagars vandring!:)
2014-07-01 @ 23:00:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0