Helg!

Så skönt med helg! Saknat känslan när man jobbar mån-fre och får känna att helgen börjar på fredagen. Den känslan är så härlig!
Igår åkte jag och Petra till Matilda i Värnamo för att äta kvällsmat. Mysigt att göra det en vanlig torsdagskväll :) Så härligt att kunna umgås igen!

Nu faller snön ute och på söndag är det första advent. Riktigt härligt! :)

2012-11-30 @ 22:57:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött!

Måste vara mörkret som gör att energin bara faller ur en. Börjar komma in i en trött period nu. Hoppas ju att snön ska komma och lysa upp lite!

Känns som att det är mycket nu. Både runtom och hos en själv. Ibland undrar jag om det inte alltid har varit så men att man är mer medveten nu på äldre dar. Eller så är det bara mycket nu.

Saknar min gullebulle! Snart flyttar vi!! :)
Det gör mig lite piggare!

2012-11-28 @ 23:18:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Full rulle!

Upp med tuppen vid 8, för att åka till Venturas julutförsäljning. Var där förra året med och jag gillar deras lampor och ljuslyktor. Dessutom är det så roligt att köpa något som är producerat i Gnosjö!
Fyndade även hemma hos mamma och pappa då jag hittade ett så fint kakfat, så det la jag beslag på! Har länge velat ha ett kakfat.

Åkte till tippen och slängde hur mycket som helst! Tänk vad man samlar på sig och vad mycket saker man har. Får bli en tur till tippen nästa vecka med, för nu ska här rensas!

Kusinen Sofie kom hit och vi hade en riktig tjötkväll. Mycket roligt :) Man ses ju inte lika ofta nuförtiden, så roligt att ta igen lite!

Men nu är jag trött och ger upp för idag!
Ska hjälpa Annie och Umut med flytt imorgon, hoppas att de inte ringer alltför tidigt ;) hehe. Godnatt!

2012-11-25 @ 00:24:08 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar till jul!

Jag längtar till jul, det är så himla mysigt med alla lampor, snö (förhoppningsvis), alla förväntansfulla barn, julkalendern (som i år ger riktiga minnen från förr, har stora förväntningar. Älskade ju mysteriet på greveholm!), julmarknader, luciatåg, julpynt, glögg!! Jag hoppas verkligen att julstämningen kommer att infinna sig, har varit något år då den inte funnits alls. Dessutom i år så kommer svägerskan och ska fira jul med oss, kommer bli så roligt! Vill ju att hon ska lära känna min familj och speciellt mina systrar! :) Jag vet att jag sagt att man ska leva i nuet men det är ju inte alltid så lätt! Just nu längtar jag också mycket efter Moffis och tills vi får våran lägenhet för nu känns ju allt så långt bort. Tiden går snabbt, på både gott och ont. Så jag får försöka att ta vara på den och inte längta bort den eller stressa bort den. Lättare sagt än gjort!

I vilket fall så har jag som varje år vid den här tiden en sjuk längtan och abstinens efter julen!

2012-11-21 @ 21:55:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bästa sättet att rensa en jobbig dag.

Det är genom att gå ut och gå. Denna gången hade jag ingen musik när jag gick runt sjön och passade på att stanna till för att bara lyssna till tystnaden. Tänk vad mycket ljud man utsätter öronen för varje dag och glömmer många gånger bort att verkligen lyssna till tystnaden. Speciellt i naturen en dag som denna, då solen sken, det var vindstilla och sjön låg blank.

Jag har mycket oro i mig tror jag, kan inte riktigt säga vad det är. Händer mycket i livet och förändringar skrr så kanske inte så konstigt.Tänker mycket, som vanligt och kan inte hitta min inre ro. Så har fått väldigt ont i magen. Det är ju alltid där min stress eller oro hamnar, ballongmage och magamärtor. Ska försöka hitta lugnet i att allt löser sig och att jag inte behöver stressa upp mig för saker. Stress gör inget gott.

Sjön var iallfall bra till att bli av med lite tankar och det var skönt med lite sol! Marley var såklart också med.

2012-11-19 @ 22:40:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härlig söndag!

Började dagen med att åka till gymmet med mamma och det kändes att nu är förkylningen nästan borta. Vill komma igång igen. När vi kom hem tog jag ett varv runt sjön med Ellen och Marley, mycket att prata om och ta igen. Sedan var det bara till att svira om direkt för ett Mary Kay party hos Petra, mycket mysigt och trevligt! Så fullt ös men skönt det med en söndag. Ikväll kommer jag somna gott och imorgon börjar en ny jobbvecka med nya tag!

2012-11-18 @ 21:51:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nya lägenheten

Igår var jag och kollade på våran nya lägenhet som vi tackat ja till enbart via bilder. Som tur var så var den jättefin! Vi ska få ett helt nytt kök med DISKMASKIN, sån lyx. Dessutom får vi ett massagebadkar, även det väldigt lyxigt. Även om det gör lite ont i mitt hjärta att fylla ett badkar med vatten för att kunna bada och njuta medans människor knappt har vatten att dricka. Så får inte bli för mycket bad! Säger jag nu. I vilket fall som helst så var den fin och fräsch. Så nu har planeringen börjat i huvudet hur allt ska stå, vad som behöver köpas in i gardinväg och även lampor då vi får mer fönster i denna lägenheten. Vill göra lite besök på olika second hand butiker här i närheten och se om jag hittar en fin byrå som går att pyssla till :) Nu fattas bara Moffis!! Snart så.

Annars har jag bara jobbat och känt mig sliten. Mamma och jag är ju ensamma med 3hundar och de blir ju aldrig lugna tillsammans, så det blir lite väl mycket. Men vi har passat på att äta på Bambu, köpa godis och kolla massa bra program :) Skönt!

Nu får det bli lite sömn och hoppas att Marley inte väcker mig alltför tidigt imorgon, sedan vi ställde om klockan väcker han mig 6,00. Lite väl tidigt en helg! Men det är ju ett val vi gjorde när vi skaffa hund, att det blir en del jobb. Hoppas att han blir morgontrött när han blir äldre. Haha.

Godnatt!
Älskar att bo nära naturen igen och andas frisk luft!

2012-11-16 @ 23:29:34 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Tappat bort bloggen lite.

Jag tappade bort bloggen lite, det har varit mycket som hänt. Jag har åkt ner till Gnosjö tidigare och börjat jobba som elevassistent. Har fått fram till jul och ska försöka få till ett möte med min gamla chef inom psykiatrin. Sedan åker jag till Uppsala den 13dec och vi flyttat gemensamt ner den 15dec, ska bli skönt att få bo ihop igen och ha sitt egna! Men nu kör jag hårt med rensning hos föräldrarna, det är på tiden att vi tar tag i det! Har det bra här hemma, med vännerna så nära och släkten likaså! Saknar mina små kusinbarn så mycket och längtar tills jag kan få till en tid och träffa dom!

Just nu är längtan till 15dec stor!


2012-11-14 @ 19:01:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0