Inspiration

Hittat lite fina saker som skulle passa in i vårat kök! Ett köksbord i återvunnet material, en begagnad lampa&helt nya gardiner. En salig blandning av nytt&gammalt. Fint!


2013-09-29 @ 08:40:47 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Soffhäng!

Hoppas på mycket gänghäng i denna! Snart kommer den hem till oss :).


2013-09-27 @ 22:57:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst♥

Älskar hösten! Stora tekoppen ryker fram och ögonen kan inte få nog av det vackra i skogen! Underbart♥
2013-09-18 @ 19:47:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Turkiet

Vi har det bra här i Turkiet, varmt och skönt :) Trots detta känns det ibland lite konstigt, inte kulturen men världen som vi är född i. Man kan verkligen inte välja vilket land man föds i. Ibland känns det så dumt att sitta i restaurangen och beställa mat och de ska serva oss. Vi åker till stranden och solar, badar hela dagen medans han som kör bussen till och från stranden olika tider bara får sitta där och vänta i hettan. Såklart får jag inte glömma bort att vi jobbar och sliter där hemma, självklart inte. &problem finns världen över. Man blir också väldigt dumsnål när man är utomlands och vill att saker inte ska kosta något. Men så får man tänka på vad man skulle lägga på saker i Sverige. Ett par byxor för 80kr, varför ska jag pruta ner det till minsta lilla? Vad är 80kr för mig och vad gynnar det mig om de blir 20kr billigare? Ibland får man tänka till lite. Såklart måste man få känna att det är okej med semester, sola och bada osv. Men ändå inte glömma de som sliter. Bara ha de lite i åtanke. :) Lite tankar och en hälsning från oss i Turkiet.

2013-09-12 @ 16:31:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härliga lördag!

Började dagen med en lång morgonpromenad med Maria&Bosse. Koppelträning&social träning. Så viktigt och så givande, även om vi stundtals får kämpa så kommer det i slutändan att ge så mycket. Tålamod är nyckelordet! Sedan fick de busa som belöning och det är alltid poppis :)


Efter några timmars vila begav vi oss ner till familjen Eng för grillning och häng med hela gänget!♥ Älskar dessa kvällar när verkligen alla kan samlas! &även där hade Marley&Bosse varandra.
En riktigt bra kväll med fina vänner! Så tacksan över att dessa personer i mitt liv! Kan inte önska mig mer än alla vänner jag har runtomkring mig. Gamla som nya♥
Nu dka vi dova här hemma, Marley hann knappt innanför dörren innan han somnade, haha. Imorgon åker vi visst till Turkiet! Godnatt☆☆
2013-09-08 @ 01:18:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött!

Åkte direkt till Emelie efter jobbet för att hjälpa till i deras nya lya :). Slipat&målat! Så kul när man ser att det går framåt och det blir ju alltid en extra peppning när det känns lite trögt. Kul att kunna hjälpa till! :)
Massa snack, pizza, energidryck, svett& skratt!


Nu är det soffhäng och jag är helt slut! Både i kropp och huvud. Ska bli skönt att gå och lägga sig :) Bra onsdag!
2013-09-05 @ 00:16:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världen

Då var tavlan på plats!♥


2013-09-03 @ 18:51:40 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gurka

Fick hem några gurkor, direkt från de som odlat dom själva! &nu när jag smakade hade de en väldigt speciell smak. Frågorna jag ställer mig är;
●Finns det olika sorters gurkor?
●Är det helt enkelt så att de andra är så sönderbesprutade och har skickats långa vägar som de smakar som de gör?
●Är vi för vana vid det besprutade? Om fallet nu vore så.

Lagom läskiga tankar! Lagom mycket funderingar. Det finns ju svenska gurkor i affärerna med men när de inte är ekologiska så vet jag ändå inte om de är lite besprutade iallafall. I de flesta fall är de ju tyvärr det. Jag får nog läsa på lite om detta och få lite svar på mina frågor. Känner att min kunskap om just gurkor inte är något jag har riktigt koll på.


Tog bilden med enbart blixt. Inte redigerat den oå npgot vis utöver det. Se så färska de är! Glad att jag fick hem några. Såg faktiskt att det även fanns här på ICA i Gnosjö. Men dessa vet jag ju säkert är direkt från trädgården. ♥
2013-09-02 @ 22:15:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brandfara!

Sa pappa direkt när jag visade ljuslyktorna jag tänkte sätta på sänggaveln i trä. Så mitt tröga jag fick tänka om och wooooolaaah:


Byter ut ljusen mot de här skyltarna och plötsligt har jag förhindrat risken till en brand!
2013-09-02 @ 14:34:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0