Energi!

Har så mycket energi, skönt att inte känna sig konstant trött! Igår åkte vi på handboll med Annie&Umut och idag var det kvällsfika med Petra&Matilda som stod på listan :) Fick sedan besök av självaste Super Mario efter det!


Så då blev det lite kvällssnacks tillsammans med henne och Moffis! :)

Vintern är verkligen på ingång rejält och jag älskar det! När jag var ute och körde idag fick jag cravings efter Östersund. Älskade Östersund! I maj!♡

Bra dagar! :)
2014-01-30 @ 23:18:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kär!

Är helt kär i mitt nya mobilskal! Har insett att det inte är så smart att inte ha något skal när man heter Sandra&tappar telefonen hela tiden. Ett under att den inte gått sönder! Så då investerade jag i ett nytt skal istället för att behöva laga eller köpa ny telefon. Så simpelt!;)


2014-01-29 @ 16:15:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällsfika

Hemma och försöker vara ner efter en jobbdag och ladda om inför ännu ett pass imorgon. Och vad passar bättre än lite kvällsfika!:)Godaste honungen från min svågers föräldrar, lyx! :)

2014-01-28 @ 22:56:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Go lördag!

Mötte upp Ellen på gymmet för lite morgonträning. Bra sätt att starta dagen på, full mes energi :) Sedan hem&käka lång go frukost efter! Tror inget slår det.


Moffis åkte på handbollsmatch så jag och Marley tog oss en långrunda. Övar honom att gå i lång lina nu och inte springa lös. För nu behöver här övas lite, även för mig att få in knixen med lång lina. Vi har nämligen bestämt datum för att vandra jämtlandstriangeln!! Äntligen :) Marley ska såklart med och fåbha sin egna klövjeväska och bära sin egen mat, det ska också övas in innan. Så allt går så smidigt som möjligt och att Marley har koll på sin uppgift. Längtar:) Älskade jämtland! ♡

Nu ska jag göra lite mat och matlådor, för imorgon vankas jobbdygn igen :) Go lördag!
2014-01-25 @ 16:35:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Möten.

Jag har funderat en del på möten med olika människor genom livet. Jag har mött så otroligt mycket människor! En del har funnits i livet en period och andra har funnits och stannat nära hela tiden. En del har jag själv valt att ta avstånd från och det finns säkert de som valt att ta avstånd från mig med. Jag lär mig så mycket om både andra&mig själv i olika möten.

Ett möte som jag haft i mitt huvud nu i några veckor är mitt möte med Robert. Första kontakten med honom var när vår lärare skulle ha samtal med var och en men jag och Robert fick gå tillsammans med honom. Det var första gången jag fick ett ordentligt intryck av Robert, hur öppen, ärlig och allra minst orädd han var över att vara just det. Sedan dess har jag mest minnen av den härliga personen som ständigt skrattade och som ville alla så väl. Det var även Robert som frågade mig och Stina (smålänningarna i klassen) hur vi sa hans namn eftersom vi inte kan säga R. Han tänkte att vi skulle säga Obet :) Haha.

När jag sedan startade en insamling till ett barnhem för flickor i Nepal, genom att sälja julkort, var Robert den första att vilja köpa. Detta trots att han tyckte att julen var ett jippo och inte heller brukade lita på insamlingar. Men han sa att han litade på mig och trodde på mig. Det visar bara på hur genomsnäll han var.

När jag såg att Robert hittats död på nyårdagen, reagerade jag väldigt starkt. Mostafa vaknade av mitt skrik. Jag har inte blivit så chockad någonsin. Jag reagerade starkare än jag trott att jag skulle göra, men det visar bara vilket starkt intryck Robert gjort på mig trots att jag bara kände honom på ytan.

Jag funderar fortfarande mycket på vad som hände, vad hände den där natten. Jag sörjer för hans närmaste och jag sörjer för att en så fin människa fick lämna jorden alldeles för tidigt.

Vi skickade en blomma från klassen, så fin. &idag begravdes Robert. Idag fick han ro.
I maj kommer jag att hälsa på honom och säga hejdå.

Möten. Genom livet. Tack för att jag fick möta dig Robert! Ta hand om varandra♡
2014-01-24 @ 22:24:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cravings!

Jag blev så sugen på pannkakor och då fick det bli pannkakor :) Gott en onsdag såhär!


2014-01-22 @ 19:53:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nya mål!

Idag tog jag tag i att köpa gymkort, jag som dragit mig från det i snart ett år! Ännu ett steg mot gott välbefinnande. Vet att vi pratade mycket om att träning är den bästa medecinen för både sinne och själ! Min lärare påpekade det många gånger och vi gick promenader mellan lektionerna ibland :) Så nu, ska jag komma igång mest för sinne&själ! För att må bäst helt enkelt.
Gick på spinning idag med mamma& lillasyster så en bra början :)
Nu får jag äntligen använda min proteinshake med från Aloe Vera som jag köpte av min vän Petra för ett bra tag sen. När jag bestämt mig för att ta tag i träningen, men jag var nog inte redo ännu ;) Haha.


Nu blir det fruktstund och mys framför tvn med mina killar! :)


2014-01-21 @ 22:37:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdagslyx!

Med min Mostafa♡


2014-01-21 @ 16:51:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen!

Efter en fantastiskt mysig helg i Sumdsvall med mycket skratt&kärlek så är jag nu hemma i Småland igen. Fina&roliga minnen packar jag min ryggsäck och när jag väl kom till Värnamo efter timmar på tåget så blev jag bjuden på fika av min vän Matilda! En riktigt bra helg :)

Nu laddar jag om med min nya energi och ska snart jobba kvällen! Hoppas att ni har haft en fin helg. Kram Sandra
2014-01-20 @ 13:26:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken måndag!

När jag gick av mitt dygn imorse tänkte jag att ni gäller det att pylsa på sig då vinterkylan kommit rejält under natten och bilen kommer vara kall! &kall var den! Kallare än jag trott, den hade fryst till en igloo och det gick inte att komma in. Haha.
Slutade iallafall gott :)


Nu är jag hemkommen efter en jobbkväll så nuu blir det snart sängen. Så trött! Men en kanonbra måndag ändå :) Det blir ju vad man gör det till! &nu räknar jag ner till lite semester&tjejhelg i Sundsvall♡ Men först lite mer jobb :)
2014-01-13 @ 21:46:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Laddar om.

Solen visade sig i igår och vilken energi man fick direkt. Dessutom hade dagen på jobbet varit underbar och fredagen fortsatte med energi från fina vänner! &planer. Åå.
Avslutade min fredag med film med Moffis :)


Idag gick jag en morgon runda med Marley och jag tycker verkligen om landet. Bondarp är ju så fint och härligt! Här får man ro om någonstans. Vidare blev det ett second hand besök och fika på Berndts med mamma& lillasyster :) Hittade gardiner till köket för enbart 20kr styck! Galet. Emilia följde med hem och åt middag med mig&Moffe.
Nu slappar jag och vovven min i soffan, innan det blir film med min fina♡ Om någon timma laddar jag om inför jobb imorgon:) Bra dagar! Ha en trevlig lördag!
2014-01-11 @ 17:38:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt i natten.

&här ligger jag och funderar över livet.

2014-01-08 @ 01:32:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


När mannen är borta..

Moffis har varit iväg på jakt hela helgen så jag&Marley har fått sysselsätta oss själva. Lite fika på Berndts (inte marley dock) hehe. Åkte till min kusin&hennes man och gick en långrunda i skogen, det gillade Marley skarpt! Helt slut var vi nog allihopa sen :) Min kusin tog så fina bilder:


2014 är året då ännu mer tid ska tillbringas i naturen♡ Mysigt!
2014-01-07 @ 00:15:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skogshäng

Med vovven!
2014-01-04 @ 15:45:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förändringar.

Nytt år. 2014. Det nya året valde direkt att chocka mig. Det valde direkt att låta en fin människa lämna denna jord. Alldeles för tidigt. Livet. Livet valde att visa hur skört det är. Hur viktigt det är att ta vara på både livet och varandra. Det är bara till låns, på oviss tid. Vi vet inte när lånetiden går ut och bör därför ta tillvara på varje dag vi får vakna upp och börja en ny dag.

Mina mål inför det nya året är att lägga energi, där jag får energi tillbaka. Positivitet, att finna något positivt även de mörkaste dagarna. Tacksamhet, att vara tacksam över allt jag har&för varje dag.
Jag tror att förändringar kommer att ske.
De började redan 2013 och nu fortsätter de, stora som små förändringar. Hos mig själv.
2014 om jag har lånetid detta året med så är jag redo för vad du har att ge mig.


2014-01-03 @ 23:52:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0