Tänk vad vi glömmer.

Tänk vad lätt man glömmer hur skört livet är. Hur man bara lever och inte stannar upp. Så måste något hemskt hända en själv, någon annan eller något stort ute i världen för att man ska stanna upp och tänka. Tänk vad mycket tid vi lägger ner på att köpa saker, ha det senaste, det nyaste, störst garderob, finast hem, snygg bil och ja, listan kan göras lång. Men i det långa loppet är det inte värt någonting. Det som verkligen ÄR värt någonting är att umgås med de människor man har runt omkring sig. För i slutändan är det de som är viktigt. Men så glömmer man. Jag glömmer. Du glömmer. Eller så tar man bara för givet, jag vet inte. För det finns inga saker som kan trösta eller ge kärlek mer än vad en människa kan. Det finns inte en sak som kan betyda mer än vad en människa kan. Idag är en dag jag tänker och blir påmind.

Fina vän <3

2013-04-29 @ 22:15:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vardagslyx!

Började dagen med en frukost med Emelie, så himla trevligt :). Kul att börja dagen lite annorlunda någon gång! Tog sedan med min lilla vovve på en lång promenad i värmen och han blev visst helt slut! Badade i varenda gyttjehål gjorde han med. Tokig i allt som har med vatten att göra. Gjorde massa pannkakor till min älskling när han kom hem från jobbet och sedan har vi haft soffhäng nästan hela kvällen! Marley har blivit så väldigt gosig och vill alltid krypa intill och ligga nära :). Jag hade en liten stund för mig själv då jag läste ur boken "Jag lever, pappa". En så gripande bok! Om du inte läst den, gör det. Ett boktips från mig!
Imorgon vankas jobb och sedan Aloe Vera kväll hemma hos Petra. Bra dagar :) Godnatt

2013-04-17 @ 23:58:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter regn kommer solsken!

Det har regnat i två dagar och idag när jag vaknar upp är det strålande sol! Tycker ändå att det har varit mysigt o h behövligt med regn men är såklart tacksam över att det inte höll i sig för länge. Veckorna rusar iväg nu och består mestadels av jobb, familj och vänner. Helgerna ser väl likadana ut de med. Härligt! Idag väntar handbollsmatch i Anderstorp och sedan slökväll. Vistas lite ute i solen med! :)

2013-04-14 @ 10:25:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Wild Wild West!

I helgen har vi varit på Chappen och spelat in film till min kusins projektarbete. Det var grymt kul och intresset för western är större än någonsin! Vill hålla det vid liv :) Western är coolt! Hoppas på mer i sommar när Chappen öppnar! Nu var det väldigt tomt och ödsligt. Tänk att det växer till liv varje sommar! Underbart! Bra helg!

2013-04-07 @ 20:27:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar till sommaren!

Längtar till sommaren! Det kommer bli en rolig sommar, trots att jag jobbar mycket! Idag fick vi biljetter till matchen mellan Real och PSG i Göteborg i juli! Min första stormatch, ska bli grymt kul! :) Jag och realfansen Moffe, Hussein och Sara! Ska äntligen få se Zlatan!

2013-04-02 @ 21:02:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken påskhelg!

Det har varit full rulle hela helgen med Ullared, fika, pyssel, utgång med bästa vänner, besök av Mostafas familj, Ullared igen och avslutade helgen med att jobba! Bra helg med mycket umgås och massor av sol :) Nu ska jag äta godis och ladda inför jobbet imorgon!

2013-04-01 @ 21:49:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0