Valborg

Idag är det tydligen valborg och dax att fira in våren. Jag har firat valborg genom att jobba:) Fortsätter med att fira och jobbar imorgon med! Känns som en mycket bra plan!♡ Hoppas att ni andra har haft en mysig valborg! Jag kör mitt vårskrik istället;)
 
Nu packa lite och ladda om inför jobb och gottehelg!
2014-04-30 @ 22:17:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag!

 
2014-04-30 @ 12:06:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En bit påväg..

..ja, nu har jag kommit en liten bit påväg i min rundra runt Gnosjö kommun! Även samlat in en liten summa pengar till "gå för hjärtat" där becel skänker 1kr för varje kilometer :) 
 
Idag sprang jag och emilia 4,5km, gjorde sedan intervaller, knäböj och squats. Allt för att få dricka vår proteinshake från forever!:)♡ Tog sedan en runda med Marley :) Blev totalt 8,18km+de andra övningarna. Rätt mör nu. Grymt härlig träning och bra pepp till varandra! Mycket (allt) sitter i huvudet och tankesättet, så är väldigt nöjd över att vi inte gav upp utan gav 100%!:)
 
Håller alla organ friska&mår bättre!:)♡
2014-04-29 @ 21:16:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällsrundan.

 
2014-04-28 @ 22:26:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara stunder.

Vilken måndag! Vädret har varit helt galet underbart det senaste och på något vis blir känslan sommar. Som att vi hoppade över våren lite :). Det var upp till 26grader i helgen och idag står visar termometern 21grader!♡ 
Jag och Marley gick en morgonrunda och satt sen ute i 2h! Bara njöt :) 
Underbara stunder!
2014-04-28 @ 15:01:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frihet!

Efter att försökt leva med en bil så långt det går insåg vi att det faktiskt inte funkar. Eftersom vi båda pendlar och dessutom inte bor mitt i gnosjö, till mitt jobb går inga bussar och med Moffes olika tider funkar det inte heller.  Han har fått köra, mina föräldrar har fått köra, min syster och jag har till och med fått låna Malins bil. På helgerna när jag jobbar så har Moffe blivit utan bil. Jag jobbar ju inga korta pass heller! Så nu sa vi stopp och köpte en till bil :) Minus till miljön men plus till mer frihet! Att inte behöva förlita sig på andra eller binda upp andra hela tiden. Så en liten röd polo blev det och det är hur skönt som helst :) 
Hade vi kunnat klara oss på en bil hade vi inte köpt någon. Men efter dessa månader så fick vi nog. Det är ju inte billigt med två bilar men så värt det och ett måste när man bor som vi gör. Så jag är grymt tacksam för denna pärla!♡
 
Förövrigt har jag haft en härlig, ledig fredag med veterinär besök på förmiddagen och häng hos Malin på eftermiddagen :) Pysslat med hennes husvagn som blir så grymt cool!! Såg på bilden att min byxor blåste upp till ballongbrallor men jag bjuder på den! Hehe. Grym blir den och ska bli kul att se den helt klar sen.
 
Fin dag i riktig sommarvärme! Hade även en liten roadtrip med Moffis ikväll och körde in de nya däcken till Audin. Mysigt :) 
2014-04-26 @ 00:02:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Love life!♡

 
Inne i en lyckobubbla! :) Så försöker dela med mig här! 
2014-04-24 @ 23:26:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

 
2014-04-22 @ 22:18:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra avslutning!

Avslutade ledigheten med att bjuda hit mamma, pappa och Emilia på lite mat! Moffe stod för köttet :) Lite efterrätt på de och idag visade även termometern 21grader ute. Vilken varm vår!
Nu lägger jag mig med min bok, som jag börjat läsa och hoppas på att somna om en stund. Marley har redan kurrat ner sig och för mig väntar jobb imorgon :) En ny vecka börjar! 
Godnatt!:)☆
2014-04-21 @ 21:50:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


♡♡♡

Satt ute i solen med Moffis & Marley, njöt av solen och sköt lite med luftgevär:)
Sedan grillning hos familjen Eng, alltid lika roligt :)
Hade med mig min veggo grill men den gjorde inte sitt bästa ikväll. Haha. Grillade vegetariskt till en hel arme!;)
♡♡♡
2014-04-20 @ 23:49:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Påskmys

Igår blev det en helkväll hos Matilda med lite påskmys! Väldigt god mat och bra sällskap :) Jag gillar det "nya" livet,  där det inte längre enbart är fest. Utan nu är det barn som springer runt och får en att skratta högt,  ibland är det stök med hundar och stämningen är allmänt härlig!:) Jag trivs så bra med det och har nog väldens bästa vänner. Somnade med ett stort leende!♡
 
Idag åker Zakaria hem till Uppsala och för mig och Moffis väntar en grillkväll hos lilla familjen Eng :) Vilka härliga dagar!♡ 
2014-04-20 @ 09:32:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon!

 
2014-04-19 @ 08:56:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Babyshower..

..som det heter i Amerikat! En liten sådan anordnade vi för Petra♡ Vilken mysig kväll! Gott att ätaoch bästa sällskapet! En riktig tjejkväll :) Jag älskar mina fina vänner och ser fram emot mer vänmys till helgen! 
 
Denna kvällen var balsam för själen och så i rättan tid för oss alla tror jag!♡ Nu laddar jag om inför jobb imorgon. Godnatt alla fina!
2014-04-17 @ 23:23:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just...:)
2014-04-16 @ 23:46:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gå för hjärtat!

Fick världens bästa tips/uppmaning av min fina vän Matilda. Att ladda ner appen "Gå för hjärtat" och i detta fallet är det för kvinnans hjärta. Där målet är att vi alla gemensamt ska gå runt jorden och för varje km skänker becel 1kr till "Women in red". Det är för forskning och kunskapsspridning om kvinnohjärtat! Målet är 1 000 000kr. Klart man ändå blir lite skeptisk till sånt här, skänker de verkligen?  Kommer pengarna fram? Osv. Men jag väljer att tro att det faktiskt gör det! Jag förlorar heöler heller inget på det för då rör ju jag på mig och håller mig förmodligen friskare. Så ladda ner appen och börja ni med! Även om det enbart är för kvinnans hjärta så är det ju för någons hjärta!♡
Jag gick min första runda idag och när jag ändå är igång så tänkte jag detta året köra "Gnosjö kommun runt". Blir ju att jag går en del och lite pepp är ju aldrig fel :) Får se hur många varv jag hinner runt Gnosjö! 
Dessutom köpte jag och Emilia en varsin rosa shake, så nu har jag en grön, en gul och en rosa. Haha. Färg är härligt! Och nu gör det inget om jag glömmer en på jobbet :) 
Nu är det dax att varva ner efter spinningen och ladda inför imorgon. För då kommer Zakaria hit!! Wiiiii :)
Ska bli så roligt!  Bara massa roligt att se fram emot,  får bara inte glömma att leva i stunderna♡.
 
2014-04-15 @ 21:48:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varje dag är en gåva♡

 
2014-04-15 @ 12:20:02 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällsmat med bästis!

Petra kom över och åt kvällsmat, hade en hel del att ta igen :) Blir inte av att man träffas lika ofta som förr men vi står ändå alltid starka vid varandras sida♡ Mycket har vi gått igenom och många minnen har vi och mer kommer det bli! Och förhoppningsvis kommer våra barn att vara kompisar, den dagen vi bestämmer oss för att skaffa ett. Inte än! Petra ligger två barn före där;). 
En mysig kväll med andra ord!♡♡ Jag är så lyckligt lottad som har så många fina vänner!!
 
Såklart har jag varit lite i skogen med! Både i ösregn och i solsken! Haha. Det finna alltid guldklimpar på en måndag! :)
2014-04-14 @ 22:16:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grease

Idag har jag och kusinen varit i Jönköping och sett en musikal av Grease! Sista årets gymnasieelever i Jönköping som satt ihop den och så grym den var! Sofie kände en av killarna som var med i den. Satt som klistrad i 2h 45min! :) Mycket skratt både där och innan med Sofie! Fantastisk söndag!:)
Kommer hem till en trött vovve och husse som varit i skogen i flera timmar idag :) Så nu blir det strax godnatt!  Sjunger mig till sömns, hehe. Bara måste älska Grease!
2014-04-14 @ 00:19:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


 
2014-04-11 @ 17:58:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pepp!

De blir aldrig som man tänkt sig och tänkt idag var ju ett spinningspass på 45min. Men så böev vi inbjudna att testa passet efter av den tränaren, så vad gör vi? Jo vi stannar kvar både jag och mamma. En till timma och träna styrka, så nu är jag helt slut! Men också sjukt pepp, roligt är vad pass/gruppträningar är! Allra helst är jag ännu mer pepp på att ha bra kondis under fjällvandringen!:) 
Nu laddar jag om inför jobbhelg. Ingen vila här inte!:)
2014-04-10 @ 23:18:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Happiness!

Fin man, två fina familjer, fina vänner, fina släktingar, fina kollegor, fin hund och fina stunder med alla!♡
Vad mer kan man begära i livet än fina människor runtom sig? Jag är så tacksam&glad! 
Ni får mig att le och får mig att vara mitt bästa jag! Livet skulle inte ha någon mening utan er vid min sida♡ Kärlek! 
 
2014-04-10 @ 13:02:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tålamod

Blev liten runda med Marley och övning av väskan. Gick sådär kanonbra första 20min men sedan träffade vi på två hundar som gick framför oss en bra bit och då blev Marley okoncentrerad. Så jag fick hålla fokus, gå&vända, gå&vända, osv. Tur att jag höll mig fokuserad och inte tappade tålamodet. Vi tog oss igenom rundan, men den tog tid! Bara att fortsätta kämpa! Marley är iallafall grymt trött nu:) 
 
2014-04-07 @ 18:33:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paus

Redan jobbat, städat och tvätten är i maskinen. Tar en liten paus framför tvn, med go mat och kaffesmootie!
Matilda hade gjort en sådan smootie imorse, så snodde receptet och gjorde en likadan!:) Gott! Tack Tilda!♡ Efter min lilla paus väntar mer tvätt, träna med Marley och göra ihop ett prov till Moffe inför hans jägarexamen. 
Men nu, chillidill!
2014-04-07 @ 14:07:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tack Uppsala♡

Haft en underbar helg i Uppsala, busat på Moffis gamla jobb med de goa barnen,  hälsat på bästa Jessica, Pontus&Chriss samt gosat med deras nyaste tillskott, kattungen Illiona och lilla hamster.  Vidare till familjen där det mest varit häng och god mat :) Mycket prat, skratt och sleepover med älskade Sara! En mycket bra helg med härligt umgänge,  love my youssef-omari-malla family!♡ 
 
Fick en så fin ring av mina svärföräldrar också, älskar den :)♡ Nu varvar vi ner hemma i soffan&laddar jobb.  Kärlek!
2014-04-06 @ 22:34:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Uppsala!

Åker till Uppsala över helgen och hälsar på familjen där :) Vädret är på topp, humöret likaså och roadtripen är i full gång! 
 
2014-04-04 @ 11:25:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Öva öva öva

Övat Marley en del med klövjeväskan dessa dagar, lite kortare rundor och utan vikter. Men idag tog vi den långa rundan genom skogen ner till mina föräldrar. Det gick bra, lite mer otålig mot slutet, men övning ger färdighet så bara att kämpa på. Bra träning trots det då större delen av rundan gick kanon! Det blir ju inte i maj längre på grund av att det kan finnas snö kvar eller i annat fall slask. Dessutom öppnar inte fjällstationerna förens till midsommar så vi tar det i juli under semestern istället :) Kul att ha ett mål! Själv gick jag 13km idag för tog ett varv runt sjön med familjen också. De är ju inte bara Marley som behöver tränas,  hehe. Har ju kört lite kondis på gymmet med och spinningen ger en del, så visst ska jag åka 3dagar med packning jag å! Skönt att ha ett mål att träna till :) 
Min lilla bullis!♡ 
2014-04-02 @ 19:06:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


HLR utbildning

Idag var jag på HLR utbildning och så givande den var. Prova praktiskt på dockor och sidoläge på varandra. De här borde man få gå på oftare och uppdateras hela tiden, för det är ju verkligen jätteviktigt! Handlar ju om att ha lite kunskap till att kunna försöka rädda ett liv innan räddningstjänst är på plats.

Packar ner detta i min ryggsäck och känner mig säkrare i hur jag ska agera om något skulle hända.2014-04-02 @ 13:54:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


shake that shake!

Skakat shaken i min gula flaska då jag glömde min gröna fina på jobbet! Grönt är skönt liksom! Endorfinerna flödar iallafall och kroppen, framförallt benen är helt slut efter dagens spinningpass. Lotta kör slut på en må jag säga! Nu ska jag dricka upp min goa shake från forever och sen ska jag duscha för jag luktar så illa. Euh. 
Ja, jag känner mig duktig,  motiverad och glad. Allt på en och samma gång! Jäkla bra början på april alltså! 
2014-04-01 @ 20:22:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resa!

Moffe fick bestämma destination denna gång och han visade en bild som han sett och sa att dit skulle han vilja åka. Bilden han visade var en strand mellan två klippor och jag lyckades hitta att den heter "smugglers wreck" :) Så resan blir till Zakynthos med en redan inbokad utflykt till just smugglers wreck som ser ut såhär;
 
 
Ser ju så fint ut!:) Sen får vi se vad mer vi hittar på och vart dagarna tar oss. Är ju ett tag kvar tills vi åker och tills dess får man hoppas att man lever och att inget annat kommer i vägen. Nu har man iallafall något att längta lite extra till :)♡ 
 
2014-04-01 @ 14:23:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0