Livets gåva&aj!

Gosade med mitt kusinbarn i helgen, en liten underbar tjej på bara två veckor! Så otroligt söt. Det är ju verkligen livets gåva. Så fort man fick henne i famnen så tappade man bort sig, kunde knappt prata :) Älskade lilla tjej!

Från livets gåva till aj, så var jag med mami på ett TRX pass idag. Mitt allra första och jäklar. AJ! Det kommer kännas att man lever nu i några dagar. Är återigen glad över att jag utmanar mig själv och vågar prova något nytt (mycket tack vare att mamma drar med mig) men jag växer så i det och blir stolt! Som sagt mot nya mål& äventyr nästa år som kräver kondis och styrka. Så nu jäklar :)

Laddad till tusen! Dessutom en mysig kväll med min Moffis&Jibbis :) Bra avslut på dagen. Tacksam!
2014-08-26 @ 23:17:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans bästa

Överlycklig när jag hittade en ekologisk majonäs! Behövs inte mycket för att göra mig glad;)


Haft kvällsmys med Moffis&Jibb, så jag gjorde hemmagjord risgrynsgröt :)


Morgonpromme med Petra har också hunnits med♡ Blev sedan bjuden på en riktig gofrukost! Fick även mysa lite med lilla sötnosen :)


Sist men inte minst, vår lilla personalfest gick av stapeln igår och den var som vanligt jätterolig! Bättre jobbarkompisar får man leta efter :) Hade en toppenkväll!


2014-08-22 @ 16:32:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lycka!

Efter några dagar av alldeles för mycket sömnlöshet och trötthet på att jag inte kunde komma ifatt mig och in i glada livet igen. Dimper lyckan ner, precis framför mig. REUNION min underbara fantastiska lärare skriver i gruppen att de ska ha en stor reunion nästa år och där! BOOM! LYCKA! glädjeskutt, dans, livet är en fest, skratt! Ja ni fattar:) Först och främst bästa klassen, min klass och sen en himla massa fler! Likasinnade, med en upplevelser som bara vi som gått linje kan förstå. En kärlek som bara vi kan ta på! ÅH.


Har stått och hoppat lite framför Moffe med :) Så jävla mycket lycka och kärlek! ❤
2014-08-19 @ 22:44:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hög mysfaktor

Idag har jag varit ledig och verkligen inte gjort mycket vettigt. Moffes familj åkte iväg på morgonen och sedan dess har vi haft vänner maraton och lyssnat till regnet fram tills vi åkte och hjälpte dom under eftermiddagen:) Så mysigt med allt smatter. Mindre mysig var promenaden med Marley, men har man hund så är det bara att ge sig ut, kläder efter väder;).

Dessutom idag har jag hunnit med lite återbruk, en flaska från Esspresso house som jag tog hem, diskade och sparade. Den var smidig idag när jag behövde nått snabbt att äta, så smoothie fick det bli. Perfekt! :)


Så roligt med återbruk!
Nu blir det film och ladda jobb imorgon :)
2014-08-17 @ 23:05:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens läsning

Kaffe&holiday taxfree är en bra kombo!
Längtar!♡


2014-08-15 @ 11:02:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Något nytt


Mamma och lillasyster drog med mig på kettlework idag. Jag var lite nervös, men det var hur najs som helst! Första gången jag går på ett pass som PT Linda leder och hon är ju grym! :) Som alla andra sagt. Så nu är jag så nöjd över att ha provat något nytt och börjat komma igång.
Har ju en del mål inför nästa år och måste börja att ta stegen nu :) Jag kan om jag vill!

I övrigt har jag jobbat, fixat doppresenter, förberedelser inför resan och även lyckats spräcka skärmen på min mobil. En salig blandning!

Men nu duschen innan träningsvärken kommer;)

2014-08-13 @ 19:59:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hösten är räddad ;)

Så glad och laddad! Har beställt biljetter till en "skam för sverige" med Magnus Betner och Soran Ismail :) Äntligen ska jag få se och lyssna live till Magnus! Någon månad kvar men ändå, roligt att ha något att se fram emot till hösten!


Har även beställt två böcker idag, har några på lager men några till skadar väl inte?:) Vill komma in i en läsperiod nu och drukna i en bok. Jag läser i princip bara verklighetsbaserade. Dels för att utveckla min medmänsklighet och förståelse och även för att det ger så mycket mer.
Bok 1:


Som handlar om att växa upp med en utvecklingsstörd mamma. Jag&Matilda var på hennes föeläsning och jag har sedan dess velat läsa boken.

Bok 2:Familjens 3barn diagnostiseras med bland annat autism och utvecklingsstörning. I boken kommer man att få följa mamman som ensam står kvar efter att pappan lämnat dom och hennes kamp&kärlek.

Ser fram emot att få läsa båda böckerna❤
2014-08-08 @ 14:25:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vardag

Så var vardagen igång igen. Fast jag tycker så bra om min vardag:) Ikväll kom minsta lillasyster över på lite häng och vänner maraton medans mannen min var iväg på bio:)


Faktiskt rätt skönt att vara hemma och bara vara :) Har något roligt varje månad nu med fina människor♡ Hösten kommer bli så fin! Får jag välja en favoritmånad i förväg så väljer jag september för den månaden kommer vara kärlekens och lyckans månad! Kan knappt bärga mig😀❤

Tacksamhet!2014-08-05 @ 23:32:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tacksam

Då var semestern slut och imorgon väntar jobb :)! Haft en underbar ledighet fylld med fina människor♡ Jämtland, Varberg, Göteborg & Gnosjö. Mycket fläng&häng, älskart!Tack alla som förgyllt mina dagar! ♡ Nu väntar en månads jobb innan nästa ledighet. Så tacksam!♡
2014-08-03 @ 23:10:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0