Marley är sjukis.

Var till veterinären idag för Marley högra öra hade blivit sämre. Samma öra som var värst sist med. Mycket riktigt, han hade inte bara gästsvamp denna gång utan även kraftig öroninflammation där vita blodkroppar hade bildats. Tydligen så var det sällsynt att man ens såg bildning av vita blodkroppar vid öroninflammation och detta tydde på att denna var riktigt kraftig. Åter så sa hon att vissa hundar får ju problem gång på gång och speciellt, de med hängande öron och som badar mycket. Hon pratade även om allergi, att det behöver inte vara utspritt som klåda på kroppen utan kan sitta i enbart örat. Så medicinering&återbesök, sen får vi ta det därifrån. Stackars Marley! Eller han är pigg och busig ändå :)


När öronen rengörs så ska man använda bomull och självklart är det bara de bästa som gäller för Marley med. Som för mig.


Ska se om jag kan hitta länken till hur vissa hunben görs och vad de innehåller och lägga ut den här. Maria skickade det till mig och det är skrämmande. Så var kräsen även när det gäller hundgodis/hundben!
Men nu fokus på att får Marley frisk&kry!♡
2014-02-04 @ 14:12:31 Permalink


Kommentarer

Har du klickat in här så säg gärna hej!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här kan du skriva vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0