Uppsala

Nu är vi tillbaka i Uppsala. Ett än sålänge soligt Uppsala :) Resan hem igår gick bra, Marley sov hela tiden. Det gjorde han dock inte inatt och han var dålig i magen inatt igen, jag tror att vi måste byta foder. Annars är han pigg och glad! Vi har myst hela morgonen :) Samtidigt som det är skönt att vara hemma i sin lägenhet, tyckte jag att det var jobbigt att lämna Gnosjö denna gången. Haft en så bra vecka och massa människor runtom mig. Vill flytta tillbaka neråt inom en snar framtid. Bilder från bilresan hem igår!

2012-07-31 @ 10:41:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kärlek.

Tidigare i veckan kom iväg och badade, det var så skönt! Svalka sig lite i värmen . Igår Lagom till regnet kom var det dax för utgång med vänner och vilken underbar kväll! Saknade dock Petra&Alexander som inte kunde vara med för att älskade lilla Vilmer blev sjuk. Idag har det varit mycket slött, kikat OS och sovit. Blev bjudna på grillat hos Petra,Alexander&Vilmer, där även Mia & Carlos var. Mysigt och GOTT, den mättnaden :) Nu ska kvällen avslutas med film här hemma. Om jag känner mig själv så kommer jag somna ganska fort ;) (Bilden nere till höger är lånad av Tilda!) Tack alla fina i min omgivning!

2012-07-29 @ 23:48:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarpimpat mobilen!

Älskar KLs produkter! De är av äkta skinn vilket gör dem mer
hållbara och mycket snyggare :) Nu har jag köpt ett mobilskydd
och gjort mobilen sommarfin! 
KLstore
 
2012-07-27 @ 13:29:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbar kväll!

Skratt. Mycket skratt! Det säger väl allt om vilka bra vänner man har :) Underbar kväll! Jag är tacksam, ni är bäst!

2012-07-27 @ 00:52:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myser

Vi fortsätter att mysa i Småland och njuta av sommaren som faktiskt kommit hit! Varma sköna dagar. Försöker få Marley att plaska lite så att han håller sig kylig. Han trivs mest med att sova inne :) Igår hade jag picknick med Johanna, Jossan och Linnea, varmt men så mysigt! Pappa och Moffe åkte och fiskade under tiden, men ingen fiskelycka alls! Ikväll ska jag åka och grilla med Petra och Matilda, medans Moffe åker för att spela fotboll och bada med grabbarna :) Äter gott gör vi med! Sommar i Småland är det bästa! :)

2012-07-26 @ 17:00:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommaren är här!

Vi kom till Gnosjö i rättan tid , för här är det klarblå himmel och äntligen kan man sola! Är det sommaren som äntligen har kommit? :) Tillräckligt fint väder för att tvätta bilen med och Marley har fått bada med. Perfekt dag!!

2012-07-24 @ 14:28:57 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gnosjö!

Nu är vi hemma i Gnosjö och hälsar på. Marley har träffat Gibson och Tarzan nu och stora Gibson hoppade upp i pappas knä så "rädd" var han. Sån fegis! Får se hur det blir imorgon. Skönt att vara här och det ska bli en skön vecka :) Emilia fick en så bra bild på honom.

2012-07-24 @ 00:05:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chillidill!

Vaknade till klarblå himmel och sol! Åt en frukost och sedan ville vi sola och bada. Kom fram till en mysig badplats och smällde upp alla våra saker, för att sedan frysa sönder av den kalla blåsten och alla stora moln som dykt upp!! Så det blev ett snabbt besök med fika och väl när vi åkte därifrån mötte vi regnet. Osis! Åkte hem och chillidillade lite, grabbarna grillade och nu är vi mätta och belåtna. Nu blir det film och lite senare ska vi grilla marshmallows, smarrigt! Imorgon delar vi på oss en stund för att ses i Gnosjö i veckan! :)

2012-07-22 @ 19:27:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


03,00 & 06,00

Det är inte lika roligt när Marley bestämmer sig för att kissa vid 03,00 och sedan sova någon timma för att vakna 06,00. Hoppas att han kan sova någon timma till, annars blir det en lång dag.. Hör att Vilmer också är morgonpigg, undrar om de får honom att somna om en stund med ;)

2012-07-22 @ 06:52:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utflykt.

Solen kom fram idag med, trots att vädret visade regn. Men vi blev glada :) Begav oss ut på utflykt och kollade på det mest sevärda i Uppsala, som Botaniska trädgården, Slottet, Domkyrkan och stan. Åt picknick i parken och därefter hemgång. Mysig förmiddag! Nu åkte Petra, Alexander och Vilmer till Stockholm en sväng för att hälsa på Vilmers morfar med familj som är där. Ikväll blir det nog film när de kommer tillbaka :)

2012-07-21 @ 17:01:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fin dag!

Går och lägger mig efter en mysig dag med lite sol och slutligen regn. Fint sällskap av lilla familjen Nilsson/Eng som bor hos oss i helgen :). Promenerade till Ica och hyrde filmen "Hugo" som var bra men lite långdragen. Alla har varit lite trötta och längtar efter en lång natts sömn! Så nu släcker vi ner och säger godnatt :) Vilmer & Marley

2012-07-20 @ 23:27:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej solen!

Vaknade till klarblå himmel och sol idag, passade på att sitta på balkongen och steka lite. Länge sedan solen var framme! :) Dock senare under dagen fick vi åka till veterinären med Marley, då han kräkts flera gånger och inte fick behålla någon näring. Det verkade som att det var magsjuka och nu är det specialmat och mycket vatten som gäller i en vecka innan vi kan börja ge hans vanliga mat igen. Hoppas att han piggnar till! Skulle tvättat och städat mycket idag, men får göra det imorgon! Hoppas att solen kikar fram imorgon med :)

2012-07-19 @ 19:59:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Energi

"At the end of your life, you will never regret not having passed one more test. You will regret time not spent with a familymember or a friend". Jag väljer vad jag vill lägga min energi på och vilka. Stanna upp ibland och fundera ut vad som är viktigast för just dig. Du kan jobba ihjäl dig eller plugga så hårt att allt annat hamnar åt sidan, att alla hamnar åt sidan. Det är tid du aldrig kan få igen. När någon säger "Vi lever bara en gång" tänker jag att de gör de nära också. Vi måsta ta vara på varandra och inte på materiella ting eller att stressa fram i livet och ha gjort "allt". För i slutändan är det inte alla fina saker i hemmet eller alla bilar som kommer spela någon roll. Det är vilka som sitter vid ens sida och de man älskar. Jag har funderat mycket på detta och för min del är det så, det är vad jag känner och tycker. Jag lägger min energi på att umgås med de jag älskar. Även på att ta vara på mig själv. Jag kan äga hela världen, men om inte de jag har vid min sida idag skulle finnas, skulle det inte spela någon roll. Det skulle vara tomt. Ta vara på varandra och de i din närhet, skiljs aldrig som ovänner, hitta just din energikälla och umgås mycket. Vi lever bara en gång, vad vill du lägga din energi på?

2012-07-16 @ 11:31:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbig natt

Marley har kliat/bitit sig så mycket inatt att han inte kan sova. Undrar om han fått något :(. Vi funderar på om det inte får bli veterinären idag, för att vara på den säkra sidan. Vi har varit uppe sen 04,00 han och jag. Han sover som en stock nu men jag vågar inte somna, är rädd att han ska trilla ner från soffan. Men han ser ut att ha det gött iallafall :)

2012-07-16 @ 06:00:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besök

Bästa Hussein är här på besök, nu lagas det mat och sen blir det film. Skräckis! Fantastiskt med lediga dagar :)

2012-07-15 @ 21:56:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagsmys!

2012-07-15 @ 11:47:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagsmys.

Av alla vackra ting är livet det vackraste. Av alla stora ting är kärleken störst. Av alla små fina ting är de små stunderna finast. Av alla viktiga ting är familjen viktigast. Av alla ting är det du som bestämmer vad du vill njuta av och ta vara på. Lördagsmys med mina killar, go mat och tända ljus. Det är för mig den vackraste kärleken i livet, där en liten stund med nära är viktigast. Jag tar vara på det! Gör du?

2012-07-14 @ 22:57:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Händelserika dagar!

Igår kom Mostafas kompis Pontus hit med sin flickvän och deras hund Treke och kvällsfikade. Idag åkte vi en sväng till dom och tog en fika. Marley tog sitt första dopp, i Trekes stora vattenskål :) Mostafas bror Zakaria var också med. Kikade in Lasse Åbergs hus och nästa gång vill jag träffa honom! Vore kul. Så nu sover lilla killen gott :) Längtar till på fredag för då kommer Petra, Alexander och lilla Vilmer hit och ska bo hos oss över helgen. Sen ska jag, Mostafa och Marley bila ner till Småland för att vara där en vecka :) Älskar livet med hund och jag kan inte vänta tills han blir lite större så man kan börja gå promenader och busa i hundhagen som vi blivit medlemmar i. Livet är bra! Så bra!

2012-07-14 @ 20:36:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig!

Det är så skönt att kunna vara ledig! Förra sommaren jobbade jag sönder mig och tänkte att denna ska jag vara ledig. Dock hade jag önskat mig lite mer sol, men ska inte klaga. För när vädret inte är så bra, är det mysigt att kurra ner sig under en filt, läsa en bok och dricka te! Man kan njuta av ledigheten utan att solen är framme! Då kanske man glömmer av att njuta om man hela tiden tycker det är jobbigt när vädret är dåligt. Så fram boken och teet!

2012-07-13 @ 11:56:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gookväll!

Idag gick jag och Marley upp vid kvart i 6. Det tyckte han var en alldeles utmärkt tid. Men han ville minsann mysa i famnen i soffan :) Dessutom skrämde jag nästan livet ur honom idag när vi skulle kissa honom. Det ösregnade och vi gick på gräsmattan och då kom en så stor åskknall att jag började springa mot Moffe med Marley i full fart efter mig, lika rädd han! Haha. Jag är rädd för åska! Men vilken syn för grannarna, matte som räddar sig själv först ;). Det händer inte mycket mer än att all tid går till Marley! Jag är inte den mest sociala nu, sover Marley försöker jag/vi bara känna att vi har en lugn stund :) Men älskar lillkillen så hjärtat spricker. Nu tänkte vi passa på att laga mat!

2012-07-12 @ 19:18:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myser

Jag kollar tv och goingen snarkar gott :) Äntligen vill han börja sova nära oss!

2012-07-11 @ 12:23:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hallen

Hallen blev mycket mysigare när vi fick nytt golv :) Väldigt svart och vitt där, men så får det vara ett tag. Är nöjd!

2012-07-11 @ 08:53:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Texten försvann.

Skulle varit en liten text med på förra inlägget, men den försvann visst. I vilket fall som helst så har vi fått hem våran lilla kille. Han sov bra första natten och vaknade endast en gång och ville ut och bajsa. Annars sov han till halv 7. Idag har det kommit lite kiss inne, men vi har varit snabba på att ta ut honom när det hänt. Dock de senaste två måltiderna har han inte velat äta, det är som att han är rädd för matskålen för han tar om man lägger det i handen. Hoppas att han inte gör likadant imorgon.. Annars är han social och glad! Gullig som få och med finaste färgen :)

2012-07-10 @ 22:05:16 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Marley!

2012-07-10 @ 15:56:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Borta bra men hemma bäst!

Vi fick fint väder i Rullsand, slapp regn. Gjorde årets första dopp, lite ofrivilligt kanske, då Moffe kastade i mig. Många roliga kommentarer som jag skrattat åt, ibland är det tråkigt när saker blir så interna. Vill ju dela med mig och få andra att skratta åt det, men får inse att det inte är lika kul för andra. Har sovit ifatt oss nu, då det inte blev mycket sömn sista natten. Måsarna hade krig utanför tälten och bara skrek. Annars en mysig helg! Även om borta är bra så är hemma bäst. Att få komma hem till en skön säng utan grus och att kunna slippa alla mygg! Kunna duscha och vara alldeles ren. Man uppskattar mer :) Ses nästa år igen Rullsand!

2012-07-09 @ 09:59:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Campa!

Snart kommer Mostafa hem och då ska vi
bara slänga in allt i bilen och sen bege oss!
Vad roligt det ska bli att campa :) Jag kommer
inte vara så tillgänglig i helgen.
 
Undrar bara om solen kommer att kika fram?
Å andra sidan, det blir bra mysigt ändå!
 
Kram på er!
Ha en bra helg!
2012-07-06 @ 15:23:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Semester!

Imorgon få Moffe semester och flera andra i Sverige
också. Vi börjar helgen med Rullsand (en camping 
utanför Gävle) där vi ska tälta med vänner! Har bett 
till vädergudarna att det ska bli sol och lite mygg!
 
Känns som att jag har jobbat denna veckan med,
byggarbetare som kommer klockan 8,00 och sedan
lite till och från under dagen. Kändes inte så bra idag, 
när en annan golvläggare kom och frågade om han som
lagt golvet hade bråttom? Vi vill att allt ska fixas, dels för
att de inte ska kunna anklaga oss sen. För bövelen, kolla
upp er personal! Även om mitt lilla samvete dyker upp
och jag vill inte han som lade golvet ska få sparken eller
nått. Han kanske inte mådde så bra? Var stressad?
Hade annat i tankarna?
 
I vilket fall som helst så firar vi in semestern lite i förväg,
med hemmagjorda pizzor på rostbröd! Fick det av mamma
när jag var liten och älskar det! Med veggofärs på nuförtiden, 
när jag på äldre dar har gått och blivit vegetarian :) Vilket 
Moffe också får vara ikväll!
 
 
Vill ni ha lite nyttigare mat än vad jag kan ge, så kika
in hos Matilda. Hon har börjat att berätta om sin träning
och vad hon äter, för att kunna nå sina mål. Där finns det 
både vegetariska recept och med kött för den som gillar 
det!
 
Ha en bra kväll! 
Kram Sandra
2012-07-05 @ 20:28:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dumma!

Kom hem hit till Uppsala i lördags och 
kom hem till en enda röra. När jag lämnade
Uppsala för 2,5 vecka sedan, skulle de göra
om golvet och det skulle ta tre dagar. 
Tydligen var snubben som gjorde det inte alltför
duktig, eller så var han semestersugen, så han 
använde en för lång skruv och skruvade sönder
ett rör, vilket ledde till en vattenläcka. De visste 
inte om vi skulle få riva upp golvet igen och därför
kunde vi inte flytta tillbaka möblerna. 
Men efter lite tjat och även info om att vi faktiskt 
får hem en valp om en vecka, verkade de bli lite 
fart i röven på dom. Så nu börjar det likna ett hem
igen! 
 
Nya golvet. Blev kanonbra! :)
 
Rengjorde så mycket jag kunde på balkongen
idag. Men vill hotta upp den lite. En matta som
täcker hela betongen, lite dynor, kanske blommor
och lite mer mysfaktor. Men det får vi kanske satsa
på till nästa år. 
 
Matchar med rött i köket! Snart ska de
användas :)
 
Till helgen ska vi campa och detta tältet 
är inköpt! Tror det blir bra. Funkar nog 
med Marley till nästa år med :) Klart 
han ska bli en camping/fjällvandrings
hund.
 
Jag vet att jag tjatar. Men nu när det närmar
sig längtar jag verkligen!! På måndag får vi 
hem honom! 
 
Det var ett litet sammanfattande inlägg. Blir 
så frustrerad när det inte går att blogga från 
mobilen. Jag får väl inse att jag har blivit lite 
för bekväm! Hoppas ni mår bra.
 
Kram Sandra
2012-07-03 @ 20:00:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0