Snart avslutar vi 2012.

Sista dagen på 2012.
Ett år som har varit fullt med utmaningar , började året med att plugga till sjuksköterska på Röda Korsets högskola. Där jag träffade mycket fina människor och verkligen tyckte om skolan. Gjorde en termin innan pendlandet tog slut på mig.

Min bästa vän berättade att hon och hennes Alexander ska gifta sig i juni och det gjorde mig lyckligare än allt!

I juni köpte vi våran labbe Marley och han växer sig större och större <3


Min faster fick beskedet bröstcancer och innan alla besked efter operationen så var det något som alltid var i tankarna. Tack och lov så visade provsvaren positivt! <3

Jag och Mostafa flyttade till Gnosjö och håller på att komma in i livet här. Om vi blir kvar, det vet man aldrig men just nu är det här vi vill vara.

Detta är i stora drag och det har hänt så mycket. Men det avslutar jag nu och behåller alla minnen av 2012, bra som dåliga. Jag lär mig av året och jag lägger det jag vill bakom mig till 2012 och resten tar jag med.

Inför 2013 hoppas jag att nya utmaningar kommer att komma. Nya lärdomar och en massa fina minnen.
Dessutom att det ska bli ett år fullt av människor i fokus, vänner som familj som okända. Gamla kontakter som ska vårdas och nya kontakter som ska bildas både i Sverige och i andra delar av världen. Jag hoppas att det blir ett år som kommer att ge mig mer erfarenheter och som kommer att starka min livssyn ännu mer. Ett år där medmänsklighet ska vara i fokus. Jag har höga krav på 2013 och på mig själv.
Men inte högre än att det går att uppnå.
Vi ses nästa år!

Gott nytt år till er alla! :)


2012-12-31 @ 15:39:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gästrum/Datarum

Nu fattas bara gardiner och sen börjar det ta sig!

2012-12-29 @ 17:37:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon

Uppe med tuppen en lördag! Moffis skulle ut och jaga med pappa så då vaknade jag med. De tog även med sig Marley så han kommer vara trött och go i eftermiddag. Själv ska jag till second hand idag med mamma och Linnea för att se om de har någon byrå/skänk. Får se om jag har någon tur! Känns som att det bara blir mer och mer saker men inget utrymme. Saken är ju den att vi inte fått in några garderober än utan de ska komma efter nyår sa hyresvärden. Då blir det toppen! Vill få undan saker, speciellt kläder. Allt löser sig.
Nä nu ska jag ladda inför mitt second hand besök. Förresten, igår träffade jag mina föräldrars grannars lilla Labrador Malte! Bara 8veckor gammal och så söt.
Hoppas att han och Marley kommer överens sen och kan bli kompisar :)

2012-12-29 @ 08:15:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Juldagen

Så var denna julen över. Hade en så trevlig och rolig dag igår, träffade släkt som jag inte träffat på så länge! Fick fina julklappar och gillade alla. Men jag måste favorisera en som var helt oväntad och som jag blev så glad över att få! Alla vi kusiner fick varsin burk med chokladgodis i som våran farmor-mormor alltid gjorde till oss när vi var små! Jag har inte ens öppnat burken än för vill inte att de ska ta slut. Det var den bästa julklappen, den och att min fasters cancer inte hade spridit sig!
Fin jul. God Jul till alla <3

2012-12-25 @ 15:13:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smålänningar

I lördags blev vi smålänningar! Det började kanske som tänkt då lägenheten inte var färdigrenoverad, men nu på 3dagar har de gjort allt det stora jobbet! Småtjaffs får det bli efter jul. Nu börjar det kännas som ett hem och imorgon kan vi börja fixa:) Vill få lite ordning. Det här blir så bra så bra!! Bjuder på bilder från kök och badrum!

2012-12-19 @ 22:00:50 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Förebilder

Jag har många förebilder i mitt liv som jag ser upp till, vänner som familj som kändisar. Men de största är mina föräldrar. Hur de uppfostrat mig och mina syskon och hur de alltid ställer upp! Jag vet alltid att jag har mina föräldrar i ryggen, alltid dem att luta mig mot. De stöttar och har tålamod! Speciellt med mig som flyger och far och har tusen saker jag vill göra helst igår! Jag hoppas att jag också bli den föräldern till mina framtida barn som mina föräldrar alltid varit och är för mig!
Jag är så tacksam och jag älskar dem så mycket! Världens bästa förebilder<3

2012-12-12 @ 21:21:49 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


En kväll för mig själv.

Ikväll är jag och alla hundarna själva hemma, de andra är på julbord och gottar sig. Jag har ju ett lite mer annorlunda julbord eftersom att jag är vegetarian. Satt och funderade idag på hur det skulle kännas att äta kött igen och helt ärligt, så kände jag mig illamående av tanken. Jag har ju aldrig riktigt varor överförtjust i kött men om någon är det så ät på, så länge jag slipper!

Hemma själv var det ja! Väldigt skönt att få vara lite själv. Hundarna sover i varsitt hörn och jag sitter med en tekopp framför tvn. Nästa gång jag är i Gnosjö sitter jag i vår nya lägenhet!! Imorgon åker jag till Uppsala. Helt galet.
Ska bli så mysigt att få fixa i den nya lägenheten och jag hoppas att vi ska trivas!

Nu ska jag fortsätta att njuta av min ensamhet för snart stormar alla in.

2012-12-11 @ 21:48:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Problem

Varit lite problem med appen men nu funkar den. Har haft en riktig skön helg med lite besök hos Matilda som hade lire födelsedagsfest, promenader med hundarna i det fina vintervädret, umgåtts med Emilia och hennes pojkvän, sovit och avslutat helgen med ett besök hos familjen Nilsson/Eng.

Idag var det jobb igen och jag känner mig stressad. Mycket nu inför flytten och jag åker till Uppsala på onsdag för att packa allt. Det närmar sig! Jag har inte träffat Mostafa på 5,5 vecka, helt galet! Men tiden har sprungit iväg.

Nu är det soffläge efter en jobbig promenad med Marley. Vissa dagar går det inte alls, andra går han så snällt.

2012-12-10 @ 19:31:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö!

Äntligen kommer snön och det blir bara mer och mer hela tiden. Jag och Marley var ute i 1,5h i snön, bus blandat med promenad så nu är han helt slut! Han har ju inte sett snö innan och han älskar det! :)

2012-12-03 @ 16:44:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första advent!

Så fin dagen blev med sol och kyla. Idag har jag sovit mycket, busat med Marley ute och fikat in första advent med lussebulle och glögg :).

2012-12-02 @ 18:31:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0