Lite tidigt

Idag fick jag min nya kalender inför 2015, lite tidigt kanske. Fast för mig som har sånt schema som jag har så behövs den redan nu. Älskar att få en ny kalender, på något vis börjar man det nya året med ett nytt kapitel.


Men nu är det 2014 och de ska levas dag för dag med alla hittepå:) Underbart år!❤
Lite drömmar&mål ska dock få gå över till 2015 :)
2014-10-20 @ 15:33:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken energivecka!

En vecka som fyllt mig med energi, vilket verkligen behövts :) Restaurang date med Matilda&Petra, lunch med Jossan P, kaffepaus med Ellen&Marie, filmkväll med min Moffis, tjejkväll&biomys med Sara och en frukost på hestraviken med mamma & lillasyster! ❤ Japp en fin vecka med massa energi, för redan imorgon börjar den nya veckan direkt med ett besök hos veterinären. Utredningen angående Marleys allergi ska sättas igång. Suttit och skrivit ner hela hans sjukdomshistoria (från Uppsala-Gnosjö) och innwhåll av uppfödarens foder, förra fodret och nuvarande. Letat info om alla de 12foder vi fått i förslag av veterinären&ja jag behöver nog inte babbla på mer. Ni förstår säkert att hjärngympan här är gjord för ikväll och imorgon är början på att få Marley helt frisk. Så nu ska jag försöka ta med veckans energi in i den kommande veckan och ha i tankarna att allt löser sig.


2014-10-19 @ 19:45:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min lilla kille!

I måndags sövdes Marley ner och fick öronen spolade,vaxproppar borttagna och en kamera som skulle se om något såf konstigt ut. Eftersom att han har haft problem i ett år till och från med mest höger öra. Allt såg "bra" ut och båda trumhinnorna var intakta. Skönt! Men dock så misstänker de att han har någon form av allergi och ska in och testas för det. Oavsett vad det är så hoppas jag att de hittar det så att vi kan göra det som är bäst för Marley. I måndags mådde han så dåligt och fick inte ro till att kunna somna förens runt 21. Hade kontakt med djursjukhuset även under kvällen. Stackarn! Men på tisdagen började han bli sig själv igen och idag gick jag första långrundan med honom❤ Tur att jag är ledig några dagar och ha kunnat vara hemma och ta hand om honom.


2014-10-08 @ 09:57:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Perfekt

Morgonpromenaden idag var så vacker! Kylan infinner sig på morgonen, spindelväv över hela skogen och solen som sakta stiger mellan träden. Inga älgloppor idag på morgonen heller. Så den var alldeles perfekt. Perfekt för sinnesro. Perfekt för att varva ner. Perfekt för alla sinnen.
Ja, denna morgonen vad vacker! ♡2014-10-03 @ 16:12:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ordning

Så mycket idéer, roligheter, drömmar, mål och saker som ska gå i lås att jag inte kan somna. Måste få någon ordning på allt och såklart mitt i natten och speciellt en kväll då jag verkligen behöver sova. Så mycket att se fram emot och så många planer att jag tror jag spricker av bara tanken på det. 2014 är och har verkligen varit mitt år!❤
Ordning var det ja. En dag i taget, en vecka&månad i taget så kommer allt ske med tiden. Men ändå :). Prio ett borde vara att försöka somna nu...

Natti!
2014-10-01 @ 23:33:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En kall

En kall Latte mellan varven. Började dagen med morgonmöte, för att sedan njuta av det fina vädret med en lång promenad med Marley :) Fina höstdagar på rad just nu.
Träningsvärken från gårdagens TRX pass börjar smyga sig på och jag undrar om jag kommer kunna komma upp från soffan..


I vilket fall så tar jag mig en kall latte och inväntar Sara som ska komma förbi :)
Ha en härlig onsdag!
2014-10-01 @ 13:43:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älgloppor

Jag älskar årstider och tycker de är oerhört mysigt med alla de 4a som vi har här i Sverige :) MEN jag verkligen avskyr, hatar, äcklas av alla älgloppor som finns i skogen. De attackerar och är lite svåra att få bort och dessutom kan de dyka upp gåendes på en någon timma efter promenaden. Det är de senaste 2åren som jag lagt märke till dem på rikitgt ute i skogen, för innan dess tillbringade jag inte lika mkt tid ute i det gröna&har ju dessutom bott i Jämtland där jag inte vet om de finns&i enstorstad. Så lite skonad har jag väl varit ändå. Men nej, jag kan inte se vad de gör för nytta och inte heller varför de lever i så länge. Vegetarian har talat!;) Hehe. Men årstider, de gillar jag!
2014-10-01 @ 00:12:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0