Helgen

Haft en riktigt härlig helg! Jag&Moffis har umgåtts mycket med min familj och mina systrar+svågrar. Även hunnit med att jobba. Mysigt!:)

Ramadan har börjat och jag önskar min muslimska familj och mina muslimska vänner en glad ramadan/Ramadan karim!♡

Själv väntar jag just nu på att min kusin Annie ska komma hit på en fika och tjöt. Bordet är dukat och vi brukar ha mycket att ta igen:)Tacksam för alla jag har runtom mig!♡
2014-06-30 @ 15:52:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Peace✌

2014-06-27 @ 05:23:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Juni♡

Juni månad går mot sitt slut och det har varit en riktigt härlig månad. Dels hunnit med både en roadtrip till både Malmö och Uppsala. Det har varit en månad fylld av umgänge med mina båda familjer och mer blir det innan månaden är slut. Positiva saker är på gång och jag hoppas att allt går i lås.

I övrigt har jag jobbat mycket med att lugna mitt sinne och mina tankar. Att kunna leva med ett peaceful mind och släppa på lite negativa tankar och få till det positiva mer och mer. Även släppa på tankar som tar energi och fokusera på det som tar mindre eller ingen alls. Lätt som en plätt vissa dagar och svårare andra. Men som med allt behöver det jobbas på hela tiden. För varje dag kommer jag nämre mitt mål♡


2014-06-24 @ 20:17:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


pyssel

Lite återbruk här hemma. Majsburkar och glasburkar från fetaost blev ljuslyktor :) Satte dit ett rosa spetsband som jag hade hemma och vips! Satte även dit ett på flaskan i köket. Så enkelt och så nöjd :)


2014-06-03 @ 20:48:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter solsken kommer värsta regnet

Igår var det en supervarm och skön dag, tillbringade förmiddagen hos frisören och större delen av eftermiddagen vid stranden i skog :) Så grymt härligt!


Idag är det regn, trots det blev det en morgonrunda med Petra :). Denna eftermiddag väntar långrunda med Marley och sen är det en riktig städdag! De får ju komma i andra hand när vädret är fint så får passa på nu :) En bok ska jag säkerligen hinna kurra ner mig med också. Härligt med en ledig dag i veckan!:)
2014-06-03 @ 12:25:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Forever alone

Slutade jobbet idag på morgonen och har gjort en gofrukost denna söndagmorgon :)


Varken Moffe eller Marley är hemma för de har varit och vandrat med Moffes kompisar. De två som ska med till Norrland i sommar. Så eftersom jag ändå jobbade dygn så blev de kvar och sov där :) Marley har fått en ny kompis, en liten chiuaua. Så söta!
De kommer strax hem men tills dess är jag forever alone.

Blir en sväng ner till familjen Eng och då ska vi se om inte jag kan hämta Petras saker, till hennes projekt :) Sen får vi se vad denna söndag har att bjuda på♡
2014-06-01 @ 08:54:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0