Njutit

Idag har vi varit ute mycket i friska luften och njutit av den fina höstdagen! :)

 

 

2012-09-30 @ 17:21:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höstmys!

Älskar när löven ändrar färg, det blir lite ruggigt och väldigt friskt i luften! Tog en liten morgonpromenad med Marley.

2012-09-30 @ 10:47:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slölördag

Vaknade vid tio (efter att ha lagt sig igen efter att ha gått med Marley och gett honom mat) gjorde Scones, fattiga riddare, äggröra och te! Sedan pendlade vi mellan film och gå ut med Marley. Hela dagen har varit en filmdag och kvällen fortsätter i samma tecken! Härligt. Vi beställde sushi och nu slappar vi i soffan. Marley gör detsamma och verkar nöjd med att få ligga och gotta sig en kväll :)

2012-09-29 @ 22:44:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg!

Vi inleder helgen med att åka till Pontus och Jessica för att umgås och låta hundarna busa av sig. Marley mår mycket bättre och är mer än redo att få utlopp för sin energi! I veckan skickade vi även in kontrakt för en lägenhet i Småland! Men nu tar vi helg här i Uppsala :)

2012-09-28 @ 17:03:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite sömn

Inatt blev det inte mycket sömn då Marley fick diarré igen. Men mest spydde han galla, flera gånger under natten. Stackarn! Han fick gå runt och spy upp gallan på golvet i hallen, ingen ide att försöka få ut honom. Så idag åkte jag in med honom till veterinären, där han fick vätska under huden för att han var uttorkad. Inte så pass mycket att han behövde läggas in som tur var! Så nu börjar vi om den hör proceduren med dietmat och florapulver. De trodde att det troligen var något han fått i sig och det blev en magsjuka. Jotack han äter ju allt mellan himmel och jord när man är ute och det är inte alla gånger man hinner stoppa det. Nu vilar Marley och jag tänker göra detsamma.
Igår gosade vi såhär i soffan :)

2012-09-26 @ 14:48:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny tesmak

Nu provar jag en ny tesmak igen, jag fastnade väldigt mycket för vaniljteet så jag bestämde mig för att ta samma märke. Det fick bli smaken "chai" och den var också god. Jag läste på baksidan att det även var gott kallt, man kokar upp det som vanligt och har i påsen, sedan låter man det svalna, lägger i några isbitar och en skiva citron eller lime. Moffe tyckte absolut inte om det. Jag tyckte att det var helt okej, udda men okej! Detta märket har jag hittills hittat på Coop forum och på Willys.

2012-09-24 @ 23:16:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magsjuk

Inte vi men Marley. Inte mycket sömn inatt då Marley velat ut för han har diarré. Dessutom spydde han nu på morgonen. Tycker det är så svårt att veta hur man ska göra, han ska iallafall inte få någon mat nu. Senare får det bli kokt ris och kokt köttfärs i liten mängd. Ingen promenad idag, då han förlorar så mycket vätska. Försöker få honom att dricka vatten men han vill inte! Valpar har ju lättare att bli uttorkade snabbare. Men han är ju större nu än när han var sjuk när han var liten. Har bäddat in hela soffan i påslakan ifall en olycka skulle hända. Så nu ligger vi här och myser, Marley vill vara nära. Bra med sömn! Som att ha en bebis...undrar hur det blir med riktiga barn sen! Haha.

2012-09-24 @ 08:16:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kultur

Var hemmas hos Mostafas familj idag och de hade lite gäster över. Även fast jag har varit med i kulturen i över två år har jag fortfarande inte full koll. Känner verkligen hur svensk jag är, men sålänge det kan ge ett gott skratt så :) Det är annorlunda hur man hälsar, ibland tar man i hand med män ibland inte och jag vet aldrig när! Haha. När jag ska göra kindpussar så gör jag antingen en för mycket, en för lite eller så glömmer jag byta sida. Ingen bryr sig men det är lite roligt med kulturer och hur otroligt inristad man ändå är i sin egen ibland :) I vilket fall som helst så har det varit en härlig söndag! Som nu avslutas med film och gott med Mostafa&Zakaria.

2012-09-23 @ 23:05:47 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


God förmiddag!

Börjar söndagen med kaffe! Godaste och bästa kaffet. Toppar även med lite grädde och kanel. Fairtrade. Ekologiskt. Krav.

Här är lite info om Fairtrade:
Välj Fairtrade-märkta produkter och skapa förutsättnigar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

• Odlare och anställda får förbättrade ekonomiska villkor
• Premier till investeringar i lokalsamhälle och verksamhet
• Barnarbete och diskriminering motverkas
• Demokratin och organisationsrätten främjas
• Miljöhänsyn och ekologisk produktion främjas

Idag finns det ett brett utbud av Fairtrade-märkta produkter att välja ur, t ex kaffe, te, kakao, drickchoklad, chokladkakor, bananer och annan färsk frukt, juice, ris, quinoa, glass, socker, müsli, snacks/godis och honung. Dessutom går det att köpa Fairtrade-märkt vin, rosor, bollar, och produkter som innehåller Fairtrade-certifierad bomull.

Fairtrade är en oberoende produktmärkning och din garanti för att en produkt uppfyller internationella Fairtrade-kriterier. Fairtrade Sverige är den svenska representanten i Fairtrade International.

Fairtrade är vårt internationella namn för de värden som också representeras av och förmedlas genom namnet Rättvisemärkt.

Läs mer på www.fairtrade.se
Du kan även, precis som jag, bli ambassadör för Fairtrade!

2012-09-23 @ 11:35:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattnatt

Kryper ner i sängen efter en lugn dag. Bus i hagen med Marley som vanligt, det står alltid på schemat. Bra att få ur all hans energi! Promenaderna har inte samma effekt än. Vägde honom och han är nu 19,2kg tung!! Så nu är det dags för valpkurs som vi ska anmäla oss till på måndag. Annars har det varit film, mat mer film och mat. Letat förlovningspresenter till Mostafas lillebror och hans Vian som ska ha förlovningsfest snart. Passade på att kika lite på bröllopspresent till min bästa vän Petra och hennes Alexander som gifter sig nästa sommar. Alltid bra att börja kika lite, även om en önskelista kanske kommer ut sen :) Jag vill alltid ge något lite extra och personligt!
Båda mina killar ligger och snarkar, känner att det är dax för mig med!
Sov gott!
Kram Sandra

2012-09-23 @ 01:27:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sandra mitt i natta.

Ligger upp med mina tankar igen. Jag såg ett citat innan för det stod att "när du på kvällen klär av dig dina kläder, klä även av dig dina bekymmer".
Nu har jag väl inget bekymmer, men jag funderar lite.

Ibland rullar livet på. Det liksom bara rullar. Man tänker inte så mycket på det och kanske börjar man ta saker för givet. Människor. Livet. Kärlek. Ja, ni förstår vad jag menar. Just nu rullar mitt liv på och jag mår bra av det. Men så har jag människor i min närhet vars liv rullar på men de mår inte bra av det. Då stannar även jag upp lite och tänker att jag inte får ta någon för givet.
Det är en balansgång det där.

Sedan har jag funderat på vad man kan ge en person som mår dåligt och det bästa jag kan komma på är tid. Att ge av ens egen tid är mer värt än en sak. Ta sig tiden att prata i telefon, ses, skicka ett sms, ett mail eller helt oväntat ett brev. Det är mer värt än en sak. Både till en person som mår dåligt som bra. Självklart är det roligt att ge någon sak ibland. Tid glöms bort, ibland stressar vi bort den när vi borde ta vara på den. Den är värd mer än allt! I slutändan är det de vi kommer tänka på, vad vi la våran tid på. Kanske inte alla men jag kommer det. Så då funderar jag på det redan nu. De jag älskar vill jag ge av min tid, det kan omöjligen finas något annat som upptar den så mycket, inte ett jobb, inte en film osv. Det borde inte göra det iallafall.

Vi borde alla försöka att använda tiden som en gåva. En gåva vi alla har råd att ge! I västvärlden lever vi hektiskt och glömmer gärna bort den, vi går efter klockan medans det finns länder där de går efter solen. Tid som tid, fundera på vad du vill lägga din på? I slutändan spelar ändå inte saker eller pengar någon roll. Vi kan inte ta det med oss till himlen. I slutändan bryr vi oss inte om det, utan på om vi prioriterade vår tid rätt. Jag kan inte prata för alla men jag kan prata för mig och det är så jag känner och tänker.

Bara fundera över hur du gör. Du behöver inte ändra något, men stanna iallafall upp och fundera. Ge det 1minut av din tid...

2012-09-21 @ 00:58:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny hundhage

Idag provade jag & Marley en ny hundhage med massa hinder och saker i. Dock har Marley för långa och klumpiga ben för sitt eget bästa så vi försökte bara en gång. Han skulle gå balansgång uppför en liten backe och sen ner igen, han trillade ner i början av backen. Haha. Boll och freesbe är fortfarande det bästa!

2012-09-20 @ 22:11:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ekologiskt!

Många varor i vårt hem är ekologiska. Det är både bättre för miljön, världen och en själv. Helt på riktigt så kan man känna skillnad på vissa ekologiska varor jämfört med "vanliga". De är lite dyrare men man kan alltid skippa något annat. Behöver man alltid den dyra väskan? Den där ölen? Bara några exempel. Jag älskar iallafall ekologiskt och Fairtrade! Nu ska jag även försöka att bara äta Fairtrade/ekologiskt snacks på helgerna och verkligen hålla mig till det. Eftersom att det är lite dyrare så går det inte att småäta det under veckorna. Idag fick jag en jojjo! :)

2012-09-20 @ 20:14:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag älskar vår hund!

Jag har blivit en riktig hundnörd som inte kan prata om annat än Marley! Jo det kan jag. Men Marley är en så stor del i livet och han har den bästa personligheten, han är klok, han är söt, han är underbar! Världens bästa hund! Tänk att vi valde honom när vi kunde valt någon av de 8 andra. Vi valde så rätt :) Detta säger väl alla om sina hundar men våran Marley är verkligen bäst! Vi älskar honom och han älskar oss. Han vill alltid vara med och alltid vara nära.

2012-09-18 @ 22:54:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mer julklappstips!

 

SKYDDSÄNGEL

Artikelnummer:1018
Kedja i silverpläterat stål (17 + 6 cm) med ängelberlock (ca 2 cm) med vita pärlor. 

Armbanden handtillverkas av Elin som förlorade sin pappa till cancern. 
 

 

"BE THE CHANGE"

Artikelnummer:1013
Tavla med texten "Be the change you want to see in the world". 

Tavlan är tryckt på tjockare, finare papper.
Storlek: 30x30cm
 
 

"FUCK CANCER"

Artikelnummer:1039
Mobilskal till Iphone 4 i mattplats med trycket Fuck Cancer på baksidan.
 
 

"FUCK CANCER"

Artikelnummer:1031
Mysig luvtröja med dragkedja och "Fuck Cancer"-tryck på ryggen. 
 
 

"FUCK CANCER"

Artikelnummer:1024
Skön oversize t-shirt för tjejer i luftigt, tunt material. Finns i storlekarna S-L. 

T-shirtarna är tillverkade av det miljövänliga och ekologiska materialet Tencel Lycocell (100%). 

Design by: http://mattiasforsberg.com
 
Sedan önskar jag mig själv några av de här produkterna en dag. Där pengarna går till något bra och viktigt. Cancer håller vi väl alla med om är en skitsjukdom som aldrig är rolig. Där FUCK CANCER är precis det man vill säga. Kika ni med ungcancer.se
2012-09-17 @ 19:47:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julklappstips?

 

Apple & Bees shoppingväska i jute för dig som vill handla grönt! Den har färgglada band i grönt och rött samt texten " bee the change you want to see in the world". Väskan har biologisk nedbrytbar genomskinligt foder som håller dina matvaror och väskan fräsch. Lika snygg och användbar till eko shopping som till badet eller utflykten. Fin kvalitet på jute, band och tryck. 

 

Hygienisk - Funktionell - Lättskött - Miljömärkt
Diskduken är vävd i bomull och bambuviskos och har en hög uppsugningsförmåga. Bambu har en egenskap som eliminerar bakteriefloran upptill 75% inom 24 timmar. Vid odling av Bambu krävs inga bekämpningsmedel som belastar natur eller produkt.

Diskduken är kvalitetsmässigt anpassad för att uppfylla de rengöringskrav som krävs för en bakteriefri disktrasa. Tål att kokas eller maskintvättas upp till 95 grader. Duken kan dessutom steriliseras i mikrovågsugn, våt, 4 min med full effekt (Biomedicinskt forskarresultat). Den ger en långvarig användning av högsta kvalité, färg, form och funktion. Utvecklad och producerad i Sverige. Kan anvädas om och om igen - ”Slut på slit- och slängepoken”. 

 

Bredrandig kökshandduk i ekologisk bomull från Gripsholms Organic Collection. I samma serie finns även, kuddar, löpare, överkast och mattor i rött, blått och grått.

 

Badrumsmattor med rutmönster. Finns i blått, vitt och lila. 
(Ljusbrun har utgått ur sortimentet)

100% ekologisk bomull (GOTS)

 


Lyxiga handdukar i mjuk giftfri bomull. Frottén har ett fint randmönster och Karmamejus logga är diskret broderad ton i ton. Det finns en hanke på kortsidan och en på långsidan av handduken. Extra praktiskt när du ska hänga upp de större handdukarna. Ett lyft för badrummet!

OBS! På grund av att det är svårt att få tag i ekologisk bomull så vissa handdukar från Karmameju certifierade enligt Oeko-Tex® Standard 100.

 

Jag vill helst handla miljövänligt och mycket mer ekologiskt och fairtrade. Dessa saker som jag har lagt upp här är framtaget på bästa vis för miljön. Jag önskar mig dessa! :) Kika efter något ni också! Hildur.se

Julen närmar sig.. :)

 

2012-09-17 @ 19:22:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka i Uppsala.

Nu har vi bilat hem igen efter en bra helg med familj, vänner och bra nyheter :) I december blir vi smålänningar!! Spännande och roligt. Längtar! Vi är unga och kan flyga och fara, så varför inte.

Jag är trött i kroppen efter bilresan men nöjd, för jag fick min vegsushi idag! Världens bästa ställe med stort intresse för miljön. Tar enbart kort, har kravmärkt sushi och är hur fräscht som helst.

Känner mig glad! :)
Puss

2012-09-16 @ 18:33:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra avslut.

Trots mitt agressionsanfall innan måste jag säga att dagen har slutat bra! Mycket bra nyheter idag och nu hoppas jag att det blir fler nästa vecka :)
Godnatt!

2012-09-14 @ 23:52:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fuck you svenskar!

Ibland känner jag verkligen så. Jag är själv så svensk man bara kan bli men antagligen föddes jag med ett större medmänskligt hjärta än många andra.
Såg ett inlägg på Facebook, självklart där, vart annars. Om hur de klagar på invandrare och de hon nämnde var vad somaliska kvinnor egentligen gjorde för nytta här. Att ingen engagera sig och tog efter våra regler. Jag kan sätta mitt liv på att denna person som skrev detta aldrig ens har pratat med en av de somaliska kvinnorna. Hon har inte hört något om vad de varit med om i sitt land och om varför de behövde fly. Hon har inte hört om de ens vill vara här? Somalia, ett land som just nu enbart är ett land för att det finns landgränser. Men innanför de gränserna är det bara ett kaos. Fattigdom. Svält. &död. Ingen trygghet. Som vi är vana vid i vårt kära Sverige.

Om man precis har kommit hit. Som krigsflykting. Ofrivilligt. Då är nog inte den första tanken man ska
1. Stanna här förevigt
2. Börja anpassa sig direkt
3. Glömma det man varit med om
Många börjar med att bearbeta och sedan lära sig svenska. Ett språk som många tycker är svårt att lära sig. En del kommer hit och har fått lämna sina barn bakom sig. Män. Släktingar. Ett hem. Ett liv. Men i Sverige, där ska man anpassa sig direkt och bli helsvensk.
Ursäkta mig men fyfan vad tråkigt! Jag hoppas att de som tycker på detta vis aldrig åker utomlands. Aldrig. Allt är okej när man är utomlands men fan om de kommer hit.

Egentligen hoppas jag att det en dag blir krig här och att vi måste fly. Måste lämna vårat liv. Kanske en vän. En man. Ett syskon. Ett hem. Den dagen hoppas man nog att ett land tar emot en. Men idag. I vårt trygga Sverige. Då ska det klagas. Hatas. Finnas oförståelse. Det ska ses ned på människor som fått det sämre. Men sålänge vi har det bra i våra fina hus och trygga verklighet. Åh.

Rädsla tror jag är nyckelordet. Innan du pratar gå och prata med en av dem du pratar illa om. Då kan du verkligen ha en åsikt. Det är en sak. Men innan du öppnar munnen, tänk efter.
Nu har jag fått ur mig lite agressioner. Långt ifrån allt. Men lite. Så idag känner jag; Fuck you svenskar! Trångsynta svenskar!

2012-09-14 @ 14:24:58 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag är smartast i världen!

Jag är verkligen smart. Sådär jättesmart. Ironiskt. Efter att ha fastat hela dagen, okej, en efter en pannkaka från gårdagen har jag planerat och längtat efter att äta "roadtrip-mat". Sushi var mitt första val, jag bokstavligen dreglade efter avokado sushi. Men de hade stängt. Nästa mål var mos på en mack, efter vi tagit oss igenom Stockholm. Moffe får syn på Burger King och börjar tala om en fet hamburgare och jag kan se hur det vattnas i munnen på honom. Jag kan Inte riktigt känna detsamma för jag är vegetarian och tycker verkligen inte om kött. Men jag förstör honom för jag kände detsamma inför avokado sushi.

Absolut kan vi äta där! Kanske finns det en mack där med mos också. Det gör det inte. Det finns enbart Burger King och tvätta-bilen-själv-boxar. Moffe säger att vi kan åka till en mack istället. Jag tänker att nu tar vi detta först och att mackar finns överallt sen. Så eftersom att jag är en kräsen vegetarian tycker jag enbart om MAX veggoburgare. Därför tänker jag att jag kan leva på en påse lökringar och en kaffe latte tills vi hittar en mack.

Resan flyter på bra. Faktiskt så bra att vi aldrig stannade vid en mack. Jag kände inget behov och speciellt inte Moffe som var mätt efter sin dubbelburgar meny. Min anledning var nog mer att jag tryckte i mig choklad och en jäkla massa energidryck som min svärmor och svärfar skickat med oss. Glöm nu inte att jag enbart ätit en pannkaka imorse (12,00) och enbart fick mig lite lökringar plus en kaffe latte. Ännu mer koffein liksom.

Så. Nu ligger jag här mitt i natten i den efterlängtade sängen som jag bara ville slockna i. Nu ligger jag här helt pigg! Inte bara pigg utan jag mår illa, är snurrig och känner mig full. Det enda jag är full på är koffein och socker. Jag kan inte sova och jag svettas. Nu vet jag ju inte om jag svettas för att jag glömde shorts att sova i och får sova i för-stora-gos-leggins, eller för vi sover i det varmaste rummet i huset, eller för all energidryck som jag proppat i mig.

I vilket fall som helst så är inte detta de smartaste jag gjort. Ska försöka sova ändå. Mat imorgon! Godnatt.

2012-09-14 @ 02:28:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Gnosjö!

Nu har vi kommit till Gränna och har inte långt kvar till vår slutdestination. Båda är trötta och vill bara komma fram och sooova. Det har varit en lång dag och jag är fortfarande sugen på vegsushi! Vet inte hur det kom in i bilden nu men jag är verkligen sugen på det och kan inte släppa tanken på det. Jag blir tokig! Förutom mitt sushisug så är vi som sagt snart framme vid orten där hjulen alltid snurrar ;) yeah!

2012-09-13 @ 23:40:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst!

Kyla. Frisk luft. Färger. Mössa. Kofta. Tända ljus. Filt. Te. Bok. Serier. Film. Regn.

Ja, hösten är mysig och den är påväg! Med lite större steg än jag väntat mig men jag gillar det :) Vi gick en kvällspromenad till solnedgången idag, jag & Marley. Men låt er inte luras av att Marley ser så snäll ut. Skenet bedrar och han har börjat jävlas mycket! Mest på promenader eller när vi är ute. Kanske hämnas för att han hatar att gå i koppel, han vill vara fri som en fågel. Så kämpa & ha tålamod är den period vi är inne i nu. I vilket fall som helst så var det härligt väder :)

Imorgon åker vi till Småland för att spendera helgen där. Har lite ärenden som ska ordnas. Spännande :)

2012-09-12 @ 22:43:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snurrigt i huvudet.

Jag funderar över vad jag vill i livet.
Vad vill jag göra, vad vill jag jobba med, vad brinner jag för,
vad skulle jag tycka var kul. Som ni märker så har jag hamnat
i en sådan "vem är jag" period. Det gäller att inte ta några drastiska
beslut men det gäller också att följa sitt eget hjärta och sina egna
drömmar.Jag har så lätt för att glömma bort att lyssna till mig själv
och lyssna för  mycket på andra och lita till samhällets ideal.
Jag vill göra något som känns rätt för mig.
Inte något för att det finns bra med jobb. Visst ska man ha koll 
på arbetsmarknaden inom det man vill bli, men samtidigt tycker jag
att om man verkligen brinner för det man gör så borde det gå ändå.
Enligt mig. Våga chansa, våga göra det DU vill.
Ibland lättare sagt än gjort.
Det är mitt liv. Mina drömmar. Realistiska eller ej. De är mina. 
 
"Du kan antingen kämpa & försöka leva upp till andras orealistiska mål,
eller ignonera dem & fokusera på att vara nöjd som du är" 
-J. Jacques
2012-09-11 @ 18:06:00 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mer disk! Mer gäster!

Ikväll är Moffes bröder här och hälsar på. Mycket bus i hundhagen och sedan kvällsmat med film.
Härlig måndagskväll! Marley är helt slut, han ligger och kramar Moffe :)

2012-09-10 @ 22:51:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Disk

Disk kan vara något som läggs på hög och bara vara jobbigt att tänka på. Men ibland är disk ett tecken på en trevlig kväll, dag eller helg. Igår hade vi vänner över på middag och det var jättemysigt! Disken som kom utav kvällen igår är bara ett tecken på en härlig och lyckad kväll :)

2012-09-10 @ 13:05:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt i natten.

Jag borde verkligen inte ha druckit kaffe så sent som jag gjorde idag. Pigg och go mitt i natten. Mina två herrar sover gott.

Så dyker massa tankar upp. Har sett så givande filmer de senaste dagarna att jag får tillbaka mitt goa jag. Rättare sagt jag förstärker det. Ibland tappar man bort sig lite. Jag älskar att jag får tillbaka känslan av att inte vilja konsumera så mycket, inte satsa på ting. Utan vill jag satsa på något så ska jag ha det länge. Är det en sak - ska den vara användbar länge. Är det ett klädesplagg - ska de slitas ut till de sista. Inget i överflöd. Vacker är man på insidan. De jag vill lägga mina pengar och min tid på är nära och kära. Men i vårt samhälle är det lite svårt att bibehålla det ibland.

Ännu en sak jag kom att tänka på är resor. Mitt huvud har alltid idéer om resor. Så många ställen man vill se. Men så kom jag på att jag glömmer bort Sverige. Mitt egna land. Det finns så många vackra ställen i Sverige. Östersund är ett av dem! Jag skulle vilja tågluffa i Sverige och åka till olika små ställen. Från norr till söder! Sverige är fint och man kan verkligen hitta guldkorn här. Allt ska alltid handla om att åka utomlands (vilket jag inte har något emot) men ibland glömmer man som lite bort vart man bor och vad landet man bor i verkligen har att erbjuda. Glömmer bort eller vill inte ta reda på. Vad vet jag. Visst är det inte alltid de bästa vädret här, men tänk när det regnar. Vi får regn, i vissa länder är det torka och de önskar att regnet kunde komma. Tacksamhet. Det är känslan som vi människor (jag med) gärna glömmer bort.
Jag hittade ett fint citat (älskar citat!)
"Vi kan resa jorden runt i jakten på det vackra, men om vi inte har det inom oss, kommer vi inte att finna det"
~ Ralph Waldo

Mer tankar har jag. Men jag får inte ut mer i ord just nu. Jag orkar inte rättare sagt. Kanske John Blund är påväg ändå. Vettigt inlägg eller ej, det är en Sandras tankar mitt i natten. &för mig är de vettiga. Godnatt!

2012-09-09 @ 02:22:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vintern är påväg..

Kanske inte riktigt än men det känns så! Och jag vill ha
en ny vinterjacka. Gärna en fjällräven. Helst skulle jag 
vilja ha flera fjällrävenjackor men man kanske kan börja
med en vinterjacka? Den dagen jag köper en ska jag 
använda den tills sömmarna spricker. Åh.
 
 Mest sugen på en grön!
Men röd var också fin. Har dock redan haft en 
röd vinterjacka ett tag nu så en ny färg kanske 
inte skulle vara fel.
 
Får drömma ett tag tills min ekonomi är på 
topp först. Men en dag...
2012-09-08 @ 22:26:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chillin' in tha car!

De är precis vad jag och Marley gör. Husse är inne hos tandläkaren så vi väntar snällt. Min förkylning har absolut inte släppt men jag trotsar den lite ändå, måste ju få komma ut i friska luften!
Luft. Andas. Livet.
Puss från oss!

2012-09-08 @ 13:45:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskar helg!

Äntligen fredag, äntligen helg! Det betyder att alla är lediga och saker kommer att hittas på. Ikväll blir det grillning hos Moffes familj och sedan får vi se vad som väntar. Kanske skulle satsa på att bli frisk först! Jag och Marley börjar helgen med mys i soffan och första säsongen av the kardashians. :)

2012-09-07 @ 08:39:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Regler är till för att brytas..

När vi skaffade Marley hade vi redan innan gjort upp lite regler. En utav dom var att han absolut inte skulle få vara i sängen. Nu, idag, sover Marley med oss i sängen! Så där bröt vi en regel :) Det är ju så mysigt!!

2012-09-05 @ 23:32:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukstuga

Verkar som att alla går runt och blir sjuka. Tröstade min fina granne häromdagen som var så väldans förkyld. Nu har både jag och Moffe fått oss en släng också! Typiskt fast mer jobbigt. Orkar inte vara sjuk. Extra dumt när båda känner sig hängiga och man vet att Marley måate ut. Så två rundor och bus i hagen har det blivit ändå:) Ikväll unnar vi oss gottekvällsfika! Något positivt ur allt :)

2012-09-05 @ 20:54:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summering!

Här kommer en liten summering av de senaste dagarna. I fredags jobbade jag min sista dag på Allpack och det har varit väldigt kul att få lära känna min pyssling som jag inte vetat om. I lördags var vi på Kapten Röd på logen med fina vänner :) Senare på söndagen åkte vi mot Uppsala igen och stannade till en stund vid ruinen utanför Gränna. Har alltid bara åkt förbi, dock fick man inte gå nära för att de håller på att fixa den. Så det får bli nästa gång men det var fint där ändå. Sedan har dagarna rullat, Marley har åkt buss för första gången och han somnade precis som han gör när han åker bil, vi har busat i hundhagen på både kvällen och dagen, han blir alldeles slut :) Idag hade vi Mostafas bror och hans flickvän på besök. Nu väntas film med Mostafa & Hussein! :)

2012-09-04 @ 21:53:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0