Mat!

Idag har gått i matens tecken. Emilia sov över så det blev gofrukost :) Moffis och jag fixade till en grillplats ute och satte ut möblerna. Lite tidigt? Inte som vädret är nu! Hehe. Annie&Umut kom hit och vi invigde de nya grillarna,  en för kött och en minigrill för veg. GOTT! 
Matkoma för alla ;) Grillväder betyder att våren är på stor ingång och snart är det sommar! 
 
2014-03-29 @ 23:48:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej solen!

Vädret idag! Jag älskar vädret som var idag! Jag har varit ledig och Moffe började sent så vi tog kaffet ute på våran nya picknickfilt. Där ute stannade jag och Marley långt efter det att Moffe åkt till jobbet, ungefär 3h!:) Underbart! Emilia kom hit och är fortfarande kvar ;) Marley ligger här och sover efter både en runda i skogen,  3h bus utomhus och lek med Malte. Annie och Umut stannade till en sväng och grattade min nyförlovade lillasyster :).
En riktigt härlig fredag och inte nog med det så började jag och Moffe dagen med pannkakor! 
Åh. Jag gillar idag!♡
 
2014-03-28 @ 22:47:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagar fyllda med underbara människor!

Imorgon är det dax för jobb igen, men vilka lediga dagar jag haft! Syrran kom hem från Göteborg, 40års fest för bästa Monika, häng med familjen, firat minstingen som fyllde 20 och idag tog jag mig en lång sovmorgon! När husse åkt till jobbet så gick Marley och jag ut i skogen och kvällen tillbringade vi hos familjen Eng:) Älskade lilla Vilmer var vaken en stund med!♡♡
Vänner&familj har dessa dagar bestått av! Underbart!
Kan av någon anledning inte ladda upp bilder här nu, får se om det går framöver.
2014-03-24 @ 22:47:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Långledig

Nu är jag ledig en tid framöver och det firade jag med att deklarera och käka ben&jerry's :) Bra kombo de där, hade även Leah&Brandon i öronen, bara älskar deras musik!♡ Bra start på helgen som kommer bli grym :) Nu ska jag sova och inte ställa klockan! Godnatt☆
2014-03-21 @ 00:46:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En klok man sa en gång..2014-03-19 @ 22:07:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig för en dag!

Gick av mitt dygn idag på morgonen och sedan har lördagen rullat på. Värnamo på förmiddagen med mina föräldrar, fick lite allt möjligt gjort. Senare på eftermiddagen skulle kusinen firas! 30år idag och väskan fylld med minnen och upplevelser. Mer kommer det bli :) Det är dessa stunder som uppskattas så mycket, att alla samlas och umgås. Mer rikedom i livet kan man inte få än nära och kära♡ En mysig eftermiddag/kväll!


Ledig för en dag, imon vankas jobb igen och vilken fin ledig dag jag fick :) Mer minnen och massa kärlek!
2014-03-15 @ 21:36:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utedag

Morgonpromenad med Marley.
Mellis i trädgården.
Kvällsrunda med Ellen som jag inte sett på evigheter. Mycket att ta igen!
Fint väder dessa dagar som jag verkligen vill fånga upp och njuta av på alla vis.
Öppnade fönstret ovanför soffan och slumrade med solen i ansiktet.
Balsam för själen.

2014-03-11 @ 23:36:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fånga dagen

Idag fångade vi verkligen denna söndag. Denna soliga underbara söndag! Frukost ute i trädgården, hälsat på mina föräldrar och sedan åkte vi runt på landet och kikade på hus. Vi avslutade dagen med mat vid en sjö. Otroligt härlig dag!♡När vi kollade på alla fina hus på landet och längtade till den dagen man själv kan bo så. Mitt i lugnet. Så fick jag ett tecken på att vi redan bor lite på landet. Då denna kom farandes förbi, eller farandes, puttrade förbi är mer rätt :)


Så lite räknas vi till landet. Underbart! Ja, vi får väl se vad framtiden har att bjuda på, man vet ju aldrig. &det är väl charmen med det hela. Men drömma lite går ju ;)
Fin söndag vi fångade!
2014-03-09 @ 20:57:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vår?

Denna bild tog jag under min promenad idag. Underbart väder! Underbar känsla!Jag tror att det är vår!
2014-03-08 @ 22:24:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Life is good!

Lillasyster. Sambo. Vovve. Sushi. Tysk tv. Godis. Värnamo. Vårjacka. Skratt. Bra fredag!
Life is good. Glad, nöjd&tacksam!
2014-03-07 @ 23:31:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utomhus!

Jag älskar att vara utomhus. Allt från att promenera, ta en fika eller stå still och lyssna till tystnaden som finns mitt i skogen.
Finns ingen bättre känsla. Sen vi skaffade Marley så har stunderna utomhus blivit ännu fler. Underbart!
Vi har redan varit iväg på en promenad idag, blir nog lite bus ute i trädgården i eftermiddag med :) Gottar oss dessa lediga dagar!
2014-03-07 @ 11:52:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klövjeväska

Idag övade jag Marley lite med att vänja sig vid sin väska. Inga vikter i utan enbart två små handdukar, då jag vill vänja honom först och dessutom inte börja med iallafall för tungt innan han är 2år och nästintill växt färdigt.


Känner mig lite osäker på om den sitter rätt. Läst på massa på internet och kollat bilder. Han har ju så mycket fett vid halsen med som svämmar över :). Den gled lite så får justera lite mer till nästa gång vi övar. Köpte denna billigt i ullared och tänkte att vi har den som övningsväska nu, inga tyngder och övar in känslan. I maj när han fyller 2år funderar jag på att köpa en lite dyrare och låta honom prova ut den innan med hjälp. För vandringen blir uppskjuten till juli istället och tills dess är mitt mål att han ska ha hunnit öva mycket med lite tyngre saker i väskan och dessutom vara så bekväm som möjligt. Dessutom ha en ordentlig som är väl utprovad och inte ger skav. Är ju ändå en 3dagars vandring.

Önska oss lycka till! :)
2014-03-04 @ 16:22:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonstund har guld i mun☆

Vaknar upp av en puss från min man, hör när ytterdörren stängs och han beger sig till jobbet. Kollar på klockan och ser att ännu är det tidig morgon, jag är ledig och somnar om. Inga måsten, inget att stressa till utan verkligen kunna fånga dagen. Stiger upp och ser att solen lurar bakom molnen. Bestämmer mig för att börja dagen utomhus, tar med mig kaffe och Marleys favoriter, boll och freesbe. Sätter mig i trädgården, 6grader trots en sol bakom moln och så friskt det är. Där sitter jag, kastar lite till Marley som hoppar runt, dricker min kaffe och njuter av stunden.

Min lediga dag, fångar jag upp, där&då.


2014-03-04 @ 12:46:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Guldkant på en måndag

Blev en helkväll med Annie&Umut, först kolla Moffes match och sedan kvällsfika&tjöt hos oss :) Riktigt roligt en helt vanlig måndag. Gillar när det blir lite extra under vardagar, då jag inte alltid kan helger för att jag jobbar. Mysigt! :)


Lägger mig nöjd&glad. Det är som sagt inte saker som gör en lycklig utan människor i ens omgivning!
2014-03-04 @ 00:15:47 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagsfint

Det är ju trots allt fortfarande februari, så varför inte tända upp massa ljus, klä in lägenheten i vita tulpaner som matchar snön som har kommit och lägga sig i soffan och kolla på film :)!


Jag tycker att det låter som en bra söndag:)♡
2014-03-02 @ 17:17:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skratt

Var på hemlig resa med jobbet och vilka 2 dagar :) Mycket skratt med härligaste gänget! Bästa jobbarkompisarna!
Tog dessvärre inga bilder men denna får symbolisera oss, hehe.


Nu tar jag helg! :)
2014-03-02 @ 00:58:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0