Inspiration

Letat lite inspiration till sovrummet! Vill göra en egen sänggavel, likt den på bilden. Har fått tag i EU-pallar så det är bara att börja pyssla de kommande veckorna :) Hittade jättefina ljuslyktor som jag vill ha högst upp på gaveln och sedan en fin plåtskylt. Får fundera och kika. Men först slipa och måla och se så det passar :) Vårat sovrum är väldigt ljust och går i vitt,blått och beige. Byrån är av trä, så det blir extra fint! Gillar att ha lugna färger där.


Får se hur det blir. Det får ta sin lilla tid :) Men update kommer såklart! ♥
2013-08-30 @ 17:25:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


världen

Äntligen ska jag få upp världen på väggen!:) Beställde hem den här!

Längtar tills jag kan få upp den på väggen, ni kan få se sen hur det blev :).
2013-08-29 @ 12:23:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stunder

Underbara stunder! Idag åkte vi och träffade Dante som vi pluggat med i Östersund! Inte träffats på 2år och helt plötsligt befinner han sig i Värnamo! Galet kul :) Så mycket minnen som kommer upp, så mycket. Jag lever inte längre i bubblan men vid stunder då jag träffar folk som jag levde med där då kan jag längta tillbaka så det gör ont! Samtidigt som jag tänker att vilka fina människor jag har träffat där och har runtom i Sverige♥ Birkabubblan! Det bästa jag gjort är att gå på folkis!
Idag var en fin stund när man fick träffa en fin människa från den fina tiden och ändå känns det som att vi sågs senast igår.


2013-08-25 @ 20:43:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skratt

Skrattar fortfarande åt gårdagen! Har alltid nära till skratt med Emelie :)


Efter gårdagen lär vi leva i hundra år till!
2013-08-24 @ 20:04:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jästsvamp

Marley har fått små gäster i sitt öra! Stackarn, därför han har haft så ont. Men nu ska det åtgärdas omedelbart. En kur och ett återbesök sen ska han nog vara på banan igen. Det har inte alltid sina fördelar att älska vatten och bad :)


2013-08-21 @ 20:22:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg

Tillbringade lör-sön i Göteborg! Strosade runt på dagen i stan där det var kulturfestival. Åt langos vid ån och bara tog det lugnt. Anledningen till att vi skulle till gbg var för att vi skulle på Roger Waters (pink floyd) en jättebra konsert! Så fin och med så fina budskap! Även paus och tid för l lite eftertanke. Fred, vi siktar mot fred!


Vi bodde hemma hos Linnea så lite häng med henne hann vi också med :) Numera är hon svarthårig! Ovanligt, haha. Blir mer Göteborg i höst/vinter!
2013-08-19 @ 14:26:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Present

Igår fick jag så fina armband av min Moffis! En helt vanlig torsdag. Så gulligt :)
De ger mig en "utlandsfeeling" och nu längtar jag ännu mer efter veckan i Turkiet. 3veckor kvar!


2013-08-16 @ 10:08:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


När du får oväntat besök!

Idag kom halva ligan av familjen Youssef på en fikapaus. En mellanlandning innan slutdestinationen skåne :) Så vi fixade till lite fika och mys!

Det var en rolig överraskning och kul att träffa dem när man inte ses så ofta.

När de åkt gick vi ut och övade spår med Marley. Han nosade efter oxblodet som Moffe lagt ut och hittade tillslut råsjursbenet och oj vad lycklig han blev!:) Duktig är han, våran Marley♥


Nu blir det sen kvällsmat bestående av en böngryta som jag lärde mig på jobbet! Film på det med min man :).

2013-08-14 @ 22:28:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Häng!

Trots min intensiva jobbsommar så har jag hunnit med en del häng med pojkvän, vänner och familj. Mindre än vad jag både hade hoppats på och velat. Men lite är bättre än inget! Dock behöver jag verkligen lite semester nu så jag kan komma ur denna trötthet då jag nästan kan somna ståendes!


Haft mysiga dagar med min man & vovve :)Marley har haft en och annan date med sina hundkompisar.
Myst med vänner♥ Inte fångat bild på alla tillfällen, som tjejutgången i juli som var fantastiskt rolig!


Mysiga middags dejter med min man♡

Så en hel del har jag hunnit med ändå :) Ser fram emot hösten! Då jag kommer kunna vara mer tillgänglig och faktiskt ha tid till att umgås :) Fast anställning= Frihet!
Kram!

2013-08-13 @ 11:51:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0