Min lilla kille.

Eller stora kille, han är nämligen nu uppe på 36kg! Galet. Men veterinären sa att han ser bra ut och är inte tjock. Så får lita på hans ord även om jag nojjar över det jämt. Labbar är ju så matglada och går upp i vikt direkt.. Veterinären ja, där var vi idag för Marleys högra öra vägrar att ge sig. Hans hörselgång är så trång, sår i gången och trumhinnan kunde han inte se. Eftersom att detta har hållt på till och från i ett år nu så tror han att det kan vara någon allergi. Men innan vi påbörjar en utredning ska de söva honom, spola rent hans öra och gå ner med en kamera. Känns ju bra att de ska utredas ordentligt och att vi förhoppningsvis får veta vad det är för Marleys bästa. Att han ska slippa ha ont. Men innan dess får han gå på kortison och starkare öron rensning här hemma.

Min lilla kille!♡
2014-09-29 @ 15:20:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bokmässan 2014

Hängt med mina systrar i Göteborg idag och varit på bokmässan :) Träffade Olle som reser runt med sin fairtrade marknad, har inte träffat honom sen birka. Köpte favorit oboyen och hittade dessutom en plåtskylt med en härlig text. En härlig heldag i Götet!


2014-09-28 @ 01:04:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tröttisar

Solen skiner in till soffan och Marley gosar in sig. Skulle kunna somna direkt. Men ladda om till jobb. Riktiga tröttisar efter lång promenaden!


2014-09-23 @ 14:26:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Men hallå goa dagar!

Frukostmys i naturen, store mosse nationalpark, fina underbara vänner, familj, släkt, bebisgos, loppis, häng i trädgården, gofrukost hemma&soliga dagar! Kan man begära mer?


Jag njuter! &nu väntar en veckas semester min älskade sambo❤ Livet alltså! Minnen som skapas med fina människor. Det gillas!
2014-09-07 @ 21:35:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0