Livet

Idag är det 10år sedan min fina moster somnade in efter att ha kämpat med sin cancer i flera år❤ Tankarna går tillbaka till den tiden, när man levde mitt i oron och denna jävla cancer. Imorgon ska jag se hennes dotter, min kusin gå balen och någonstans sitter min moster och kikar ner. Stolt!
Moffe och jag införskaffade varsitt armband från ungcancer, de som säger det bäst -Fuck Cancer! För så känner nog varenda människa. Man vill inte att någon ska drabbas av denna äckliga sjukdom.
Moster "du lämnade ditt leende på vår jord"


Så kommer jag till kontrasterna i livet. För idag är också dagen jag hyllar livet lite extra. Idag träffade jag min bästa kompis och deras nyfödda lilla Esther för första gången❤ Kunde knappt sluta titta på henne, ett litet liv! åh hjärtegull:) Som har två helt underbara föräldrar och världens bästa storebror. Redan vid första ögonkastet önskar man henne all lycka i livet och ett gott och friskt liv.
Kontrasterna går hand i hand och tur är väl det för annars skulle man nog inte orka med. Barn är lycka! ❤

Så ta vara på varandra och på stunder. Ta ingen för givet och umgås mycket med de du håller kärt! För de är de som gör dig rik, stunder, minnen, skratt&kärlek.Bilden är från igår, en fika hos min kusin Annie och massa tjöt. Som sagt stunder, inte saker. Det lägger jag värde på❤
2014-05-27 @ 14:40:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halmstad

Idag åkte jag, mamma och pappa en sväng till Halmstad. Började med frukost hos min moster och hennes man i tylösand. I deras mysiga husvagn! Åå ibland saknar jag husvagnslivet riktigt mycket :) Det får definitivt bli en husvagn i framtiden! Så underbart och avkopplande!♡


Vi åkte vidare in till stan där det var internationell streetmarket, utomlandskänsla och mycket att se. Jag åt min efterlängtade langos, en rätt från ungern :) Mamma hälsade även på Per Gessle och jag såg mitt första vildsvin med små ungar! En härlig lördag!♡

Väldigt trött när jag kom hem, tror att de vakna timmarna under åksovädret som drog över Gnosjö inatt kom ifatt en! Länge sen det var ett sånt extremt åskoväder, hela lägenheten lyste upp varannan sekund!
Får kika lite till på champions league finalen innan jag lägger mig och laddar jobb imorgon! Ha en fin lördagkväll alla!:)
2014-05-24 @ 22:00:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Effektiv dag!

Klippt gräset innan det blev alltför varmt, förstids röstat i EU-valet, handlat, badat med Marley och nu är det lite chill efter lunchen som gäller! :)


Marley är så nöjd efter badet, han flåsar inget nu och är lagom trött :)
Om någon timme kommer Emilia och innan dess ska jag nog ut och njuta i solen! Underbar fredag! ♡♡
2014-05-23 @ 13:15:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommar igen!

Nu är värmen och den underbara solen tillbaka:) Gick en morgonrunda med Marley och nu intar jag en go, något sen frukost.


Jag är ledig idag och tänker sätta mig ute i solen om en stund♡. Fina dagar!
2014-05-21 @ 10:28:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kärlek!

Hoppar, studsar, skratta, ler och massa kärlek på det!💕 Idag är en lyckans dag!!
Ååå!:)

Puss på livet!
2014-05-18 @ 22:11:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fjällen

Idag var vi iväg och köpte lite inför fjällvandringen i sommar. Jag fick ett par Lundhags vandringsbyxor i födelsedags present av min familj♡ Utöver det köpte både jag och Moffe oss ett varsitt par kängor. Välbehövligt! Mina älskade Salomon kängor är helt utnötta, de har kämpat med mig i alla väder och terränger i 5år. Nu i våras kom första hålet och det läcker in. Så nu var det dags och jag är nöjd!:)
Tog oss en kvällspromenad och började gå in skorna.
Ska bli så roligt! :) Lite kvar att fixa men vi har ju lite tid på oss. Det viktigaste är ju att gå in skorna. Nu tackar jag för en fin lördag och laddar om inför jobb imorgon! ♡
2014-05-17 @ 22:52:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gottelördag!

Gottar oss med engelska fudge&ekologisk jordgubbssaft i finkaraffen😊
2014-05-17 @ 20:00:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Födelsedag!

Igår fyllde både jag&Marley år! :)♡
Fin dag med fina människor!  Tacksam för alla som jag har runtom mig:)!♡
2014-05-12 @ 13:44:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mat är kärlek!

 
 
Mat gör mig glad! Haha!
 
2014-05-09 @ 13:35:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lablove!

Denna veckan har vi promenerat i både regn, rusk, sol och vind. Älskar att vara i naturen! ♡ 
Fridfullt. Sinnesro. Ren luft. Vackert. Andas. Nuet.❤
2014-05-08 @ 19:44:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Petra&Matilda.

Underbar onsdagskväll!♡
2014-05-08 @ 00:02:08 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

 
2014-05-07 @ 16:18:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


4år!

Idag har jag&Moffis varit tillsammans i 4år♡ Träffades i vårt älskade Östersund för 4år sedan och bodde sedan där ett helt år till. Flyttade till Uppsala och blev sambos på riktigt i en stor fin tvåa. Nu bor vi i en stor fin trea i lilla Bondarp! Vår gemensamma dröm är ett hus på landet och en stuga i Norrland. Vi älskar Norrland och ska äntligen få åka dit i sommar och njuta av den fina naturen, ett ställe där vi har så fina minnen och där vi faktiskt träffades. Östersund kommer alltid vara speciellt. Så  mycket har hänt och mycket har vi varit med om. Upp och nergångar precis som alla andra, men vi växer oss bara starkare tillsammans. Vi har vår fina Marley och njuter just nu av livet precis som det är♡ Sommaren väntar bakom knuten och mer minnen ska skapas både med varandra och andra. Älskar min Mostafa och låter livet överraska med vad mer det har att ge till oss :)
Denna bilden är från när vi firade 1år och åkte till ristafallet där Ronja Rövardotter spelades in. Ligger mellan Östersund&Åre :)♡ 
 
Puss för kärleken! 
2014-05-05 @ 12:38:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg

Haft härliga dagar i götet!
 
2014-05-04 @ 13:47:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig!

Nu väntar en tids ledighet!:) Inviger den med att åka till Göteborg till mellansis! Ska bli grymt roligt! Jag är pepp och sjukt glad! :)
Hoppas att ni får en härlig dag! ♡
2014-05-02 @ 08:24:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Because i'm happy!

 
 
2014-05-01 @ 06:47:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0