Firat 3år tillsammans idag!

2013-05-05 @ 22:04:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Freitag!

Fredag och helg! För vissa men inte för mig. Jag ska jobba, men det är kul det med när man har hittat ett roligt jobb :).
Det värsta är ju att det är så svårt att lägga sig i tid en fredag. När man inser att det är fredag. För mig flyter nämligen dagarna ihop nuförtiden och jag vet knappt vilken dag det är. Skönt tycker jag! Jobbigt tycker andra ;). Nog om det, för nu, nu är våren här på RIKTIGT! Svinkallt på nätterna/tidig morgon men varmt på dagarna och solen skiner! Ger energi och bara gör dagarna lite lättare. Livet känns bra!
Idag fiskade Moffis och pappa, större vårtecken finns ju knappast. En fisk på bordet, gott tyckte de men inte jag. För jag är vegetarian. Så kan det vara!
Nu ska jag göra som mina grabbar och sova :) Det är ju trots allt en dag imorgon också och jag tror på en grym lördag! Godnatt!

2013-05-03 @ 22:48:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara onsdag!

Jag älskar årstider. Jag älskar när det växlar om. Jag älskar våren. Jag älskar solen! Idag har varit en underbar dag med mycket sol och vi har varit ute större delen av dagen! Promenerat i skogen, fikat vid sjön och Marley har badat. Suttit ute i trädgården hos mina föräldrar. Sedan spelade vi poker i väntan på att maten skulle bli klar och JAG vann! Fast det visste jag ju ;). En mycket bra dag! Marley är helt slut och är nog väldigt nöjd han med :)
Älskar sådana här dagar! Utedagar är bäst!

2013-05-01 @ 22:13:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0