Julklappstips?

 

Apple & Bees shoppingväska i jute för dig som vill handla grönt! Den har färgglada band i grönt och rött samt texten " bee the change you want to see in the world". Väskan har biologisk nedbrytbar genomskinligt foder som håller dina matvaror och väskan fräsch. Lika snygg och användbar till eko shopping som till badet eller utflykten. Fin kvalitet på jute, band och tryck. 

 

Hygienisk - Funktionell - Lättskött - Miljömärkt
Diskduken är vävd i bomull och bambuviskos och har en hög uppsugningsförmåga. Bambu har en egenskap som eliminerar bakteriefloran upptill 75% inom 24 timmar. Vid odling av Bambu krävs inga bekämpningsmedel som belastar natur eller produkt.

Diskduken är kvalitetsmässigt anpassad för att uppfylla de rengöringskrav som krävs för en bakteriefri disktrasa. Tål att kokas eller maskintvättas upp till 95 grader. Duken kan dessutom steriliseras i mikrovågsugn, våt, 4 min med full effekt (Biomedicinskt forskarresultat). Den ger en långvarig användning av högsta kvalité, färg, form och funktion. Utvecklad och producerad i Sverige. Kan anvädas om och om igen - ”Slut på slit- och slängepoken”. 

 

Bredrandig kökshandduk i ekologisk bomull från Gripsholms Organic Collection. I samma serie finns även, kuddar, löpare, överkast och mattor i rött, blått och grått.

 

Badrumsmattor med rutmönster. Finns i blått, vitt och lila. 
(Ljusbrun har utgått ur sortimentet)

100% ekologisk bomull (GOTS)

 


Lyxiga handdukar i mjuk giftfri bomull. Frottén har ett fint randmönster och Karmamejus logga är diskret broderad ton i ton. Det finns en hanke på kortsidan och en på långsidan av handduken. Extra praktiskt när du ska hänga upp de större handdukarna. Ett lyft för badrummet!

OBS! På grund av att det är svårt att få tag i ekologisk bomull så vissa handdukar från Karmameju certifierade enligt Oeko-Tex® Standard 100.

 

Jag vill helst handla miljövänligt och mycket mer ekologiskt och fairtrade. Dessa saker som jag har lagt upp här är framtaget på bästa vis för miljön. Jag önskar mig dessa! :) Kika efter något ni också! Hildur.se

Julen närmar sig.. :)

 

2012-09-17 @ 19:22:00 Permalink


Kommentarer

Har du klickat in här så säg gärna hej!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här kan du skriva vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0